Pajero vs Terrano co kupić????
Moderator: Kosiarz
- westernmen
- jestem tu nowy...
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
butla na gaz w pajero zajmuje kupę miejscacianbo pisze:2.5tdi bedzie palił 9-11 ON. Koszty eksploatacji wyjdą tyle samo albo nawet na korzyść V6 na gazie. Nie widzę na chwile obecną zalet diesla oprócz tej, że nie ma tam żadnej elektroniki sterującej silnikiem więc nie ma sie co popsuć czy zalać.

ropkę da się kupić od zaznajomionego szejka, a jak ktoś lubi to jest jescze rzepak i inne biopaliwa, które za chwilę będą opuszczać ciemne rajony mocy, wtegy będziesz się fqurzał, że jednak nie masz diselka.. co zresztą naturalne, abstrachując od biopaliw.. bo to po prostu FAJNE AUTO jest .. jeśli na diesel, bo na benzynę to takie sobie..chyba, że masz kasy jak lodu, to i tak kupiłbym nowego defekatora`90kę - cbdo.
Predator 110 Td5, Deflorator 90 300Tdi
- westernmen
- jestem tu nowy...
napewno przy 128 KM tylko kup cos do tego motoru w second hendzie szopie za tak zwane rozsadne pieniadze. 2,8 byl montowany tylko w Pajero przez kilka lata. W l200 jest 2,5 w hjundaju byl 2,5 w cieżarowym Canterze 2.5 ...nie wiem o czym ten kritki okres produkcji swiadczyczesław&jarząbek pisze:2.8 turbo intercooler
fajnie chodzi

Na pewno nie limited edition

Po 2 Pajero 2.8 to chyba nie zakres cenowy o ktorym mysli westernmen

Dżip z lebiodką
GSM 501 44 66 33

GSM 501 44 66 33
czesław - krótki robi lepiej, bo.. jest krótkiczesław&jarząbek pisze:ja jezdziłem długim 94 z takim motorem
fajnie latał

to tak jak z białym człowiekiem, który nie sika do umywalki, bo.. jest biały, ale zgadzam się 2.8 robi super i fajnie lata, nawet długi, niech już stracę, tylko mnie się w długim nie podobają gabaryty trochę, profil ma nieco gorszy niż inne długasy jeśli już miałbym być estetą.
Predator 110 Td5, Deflorator 90 300Tdi
z tych dwoch to tylko Żubrowkawesternmen pisze:Eskapada pisze:Moj akuratnie sie naprawia tjuniguje we wroclawiu postawisz browara to dam Ci pojezdzicW tedy przekonasz sie: piersze priomo czy pajero Ci pasuje po drugie primo czy disel jest GIT
no problem PIASTczy OKOCIM
bo ja okocim mocne
kiedy![]()
![]()
![]()

pod koniec tygodnia chlopaki skończą rabotać i wtedy sie możemy umówic ...gsm zapodaj
Dżip z lebiodką
GSM 501 44 66 33

GSM 501 44 66 33
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
noo...fakt...długawy jest.darkman pisze:czesław - krótki robi lepiej, bo.. jest krótkiczesław&jarząbek pisze:ja jezdziłem długim 94 z takim motorem
fajnie latał![]()
to tak jak z białym człowiekiem, który nie sika do umywalki, bo.. jest biały, ale zgadzam się 2.8 robi super i fajnie lata, nawet długi, niech już stracę, tylko mnie się w długim nie podobają gabaryty trochę, profil ma nieco gorszy niż inne długasy jeśli już miałbym być estetą.
ale na drogę i do przyczepy w sam raz.
jeżeli chodzi o auta krótkie to preferuję krótkość wyrażoną liczbą 110"

a jak ktoś lubi na ostro to może być 100"

#noichuj
- westernmen
- jestem tu nowy...
- westernmen
- jestem tu nowy...
- westernmen
- jestem tu nowy...
- westernmen
- jestem tu nowy...
mnie bierze `90", jakoś tak konserwatywnie od 88" do 110" najchętniej i pośrednio.[/quote]darkman pisze:Czesław napisał:
jeżeli chodzi o auta krótkie to preferuję krótkość wyrażoną liczbą 110"
a jak ktoś lubi na ostro to może być 100"
OKI a powiedzcie mi o co chodzi z tymi 110" 100" i tak dalej wiem że to w calach ale co??

A ja sobie siedze piwko pije
- westernmen
- jestem tu nowy...
- Kiełbasa
- jestem tu nowy...
Re: ;-)
no to bedzie o koniachEskapada pisze:westernmen pisze:westermen - ta fota w profilu to TY?
YEEEES to ja

nie będzie...
ale z racji jak widze "uprawniania" podobnego sportu odeswę sie do westermana na PW