Kupiłem Pajero

Pajero, Montero, Shogun, L200

Moderator: Kosiarz

Awatar użytkownika
Eskapada

Post autor: Eskapada » ndz mar 05, 2006 11:47 am

kukabura pisze:http://www.automotosklep.home.pl/witryna_ie.htm
Tu jest trochę blach. Błotniki przednie i reperaturki tylnych. Także progi, ale do krótkich. Ceny niestety dość wysokie. Zwróć uwagę na ceny lamp. Są niższe niż w Allegro.
ceny nie są wyskie - ceny lamp -bardzo dobre. Ale nie które części np uszczelka pod głowice za 100 parez lotych to tanie rozwiązanie ale chyba na sprzedaż :roll:
Jedno mną zatelepotało końcówka wydechu ponad 600 zl.. chyba coś wymatacze :)21
Dżip z lebiodką :)21
GSM 501 44 66 33

miko31
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: miko31 » ndz mar 05, 2006 7:41 pm

Mam już wszystko poza progami do krótkich to nie ma problemu ale do długich nie ma co zrobić. A w używanych częściach to już wszystkie zgnite. problemem także są tylnie drzwi ale jak nie znajde to blacharz powiedział że je zrobi.
Mercedes G463 Lang { ORC } off
FJ CRUISER on
2X Nissan Pathfinder R50 {CUSTOM}

Awatar użytkownika
Harry
Kontaktowanie:

Post autor: Harry » ndz mar 05, 2006 11:18 pm

Eskapada Masz racje , ze jak sie ktos zakreci w marce to jego sprawa co bedzie motal i ile wydawal na swojego "faworyta" . Czasami "faworyt" jest zakodowany genetycznie a czasami wylania sie po wielu testach. Ja wywnioskowalem z wypowiedzi miko31, ze trafila sie okazja i ma w garazu Pajero ( Jego pierwsza terenowka) i zadaje pytanie :
Jeszcze jedno pytanie co mogę zrobić aby go podnieść jakieś gotowe KITY!

Przeciez Wszyscy wiemy ze to nabijanie amerykanskiemu kapitaliscie kabzy tylo jest ( wiem, tu wszyscy wydaja) ale po co Kolega ma tracic czas i pieniadze i po testach wrocic w milczeniu do domu z kacem moralnym ? no po co !

Awatar użytkownika
Miras M

Post autor: Miras M » pn mar 06, 2006 9:14 am

dyskotekatd5 pisze:
Miras M pisze:Ale wiesz ile można takich kupić za cene jednego bilsteina?! Na rok powinno wystarczyć :)21
ja Cie prosze...gdzie sens i logika...
Nosz tosz sie sobie żartuje :lol:
same starocie

Awatar użytkownika
Miras M

Post autor: Miras M » pn mar 06, 2006 9:25 am

Eskapada pisze:najtaniej ale dobrze to KYB potem lepiej mocniej ale drożej: KONI potem mniej wiecej tyle samo IronMan Rancho TM OME ..
A poważnie, teraz jeżdże na KYB, niewiele lepsze do serii, wszak gazowe i do lajtowej jazdy starczają spokojnie. Eskapada, sugerujesz teraz KONI? :roll:
same starocie

ODPOWIEDZ

Wróć do „Mitsubishi”