Pajero Sport - opinie.
Moderator: Kosiarz
cięknące mosty32MU pisze:Ujmę to inaczej - nie dorosnę nigdy do przegrzewających się silników 2,8 - szóstek, nie dorosnę do cieknących mostów i paru innych drobiazgów

VOLVO TGB 11 + GE300 Спец + Honda XR400R
- janusz k160
-
- Igor V8
-
Fajny dupowózwojtek_pl pisze:A jak wam się podoba taka wersja ? Mnie bardzo...
http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C2098133

Idee Lenina wiecznie żywe ... komunista , chwilowo w konspiracji ... 

Witam i serdecznie pozdrawiam brac offroadowa.
Ja mam od grudnia Sporta. Wczesniej mialem Pinina. W terenie tak na powaznie nie bylem nigdy. Podejmowalem rozne proby integrowania sie ze srodowiskiem ale nikt nie chcial miec do czynienia ze swiezakiem. Na forum Mitsumaniakow zapoczatkowalem topik o Pajero Sport. Oto moje doznania:
http://www.mitsubishi-grafix.pl/forum2/ ... php?t=6428
Ja mam od grudnia Sporta. Wczesniej mialem Pinina. W terenie tak na powaznie nie bylem nigdy. Podejmowalem rozne proby integrowania sie ze srodowiskiem ale nikt nie chcial miec do czynienia ze swiezakiem. Na forum Mitsumaniakow zapoczatkowalem topik o Pajero Sport. Oto moje doznania:
http://www.mitsubishi-grafix.pl/forum2/ ... php?t=6428
Jakie to ma znaczenie? Przeciez to nie o to chodzi jakie mam odczucia. Poznaje samochod i jego zachowanie. Chcialbym z kims pojechac w lekki teren. Dowiedziec sie co mozna bulwarowka a czego unikac. Filmy, prasa i fora nie dadza tego co personalne kontakty. Wlasnie o tym wspominam. AveCezar, dokladnie Twoja reakcja swiadczy, niestety jak wyglada sprawa.
Czy to takie elitarne i hermetyczne srodowisko?
Czy to takie elitarne i hermetyczne srodowisko?

- Chrząścik Tomasz
czy elitarne i hermetyczne... pewnie i tak i nie... na pewno mocno wyluzowane... tu każdy szum błota, najchętniej w plackach wielkości dużej umywalki spadającego na karoserię jest mile widziany... nie bez powodu mówi się, że ludzie dzielą się na czystych i szczęśliwych... a w off-roadzie trzeba się wyleczyć z lęków o lakier i stuki w nadwoziu... brud terenu jest dosłownie wszędzie, a mycie auta zakrawa na skrajność... im częściej go myjesz, tym częściej prosto z myjki masz okazję znowu zjechać prosto w teren i cała robota na nic.. to jest jak grypa, jak się raz zarazisz, to już na zawsze zostanie ślad...
CHRZĄSZCZU TEAM
dos tres diamentos
gg 7660070
komóra 24h 604-41-70-37
dos tres diamentos
gg 7660070
komóra 24h 604-41-70-37
Dobrze, nie ma co sie przepychac o moje doznania. Takie sa i juz, moze sie to zmieni. Jesli to jest warunek nawiazania kolezenskich relacji to prosze o wyrozumialosc. Pierwszy raz zostalem wlascicelem takiego duzego auta. Przyzwyczajam sie do doznan towarzyszacych jezdzie Sportem.
Jezdzilem troche po fortach w Beniaminowie. Pininem i teraz Sportem. Czy sa jakies fajne miejscowki w okolicach Warszawy?
Jezdzilem troche po fortach w Beniaminowie. Pininem i teraz Sportem. Czy sa jakies fajne miejscowki w okolicach Warszawy?