..... moje Pajero osiąga pierwszą prędkość nadświetlną i odlatuje w niebytGene pisze:Przy 170 na godzine .....

Moderator: Kosiarz
tak tak w niebtygossy pisze:..... moje Pajero osiąga pierwszą prędkość nadświetlną i odlatuje w niebytGene pisze:Przy 170 na godzine .....
Chyba, że konstruował tego miśka Mc GaywerEskapada pisze:tak tak w niebtygossy pisze:..... moje Pajero osiąga pierwszą prędkość nadświetlną i odlatuje w niebytGene pisze:Przy 170 na godzine .....a głowice mozan sobie potem w odbyt włożyć
![]()
Miski jeżdzące 170 km / h i palące 8, 7 litra ON / 100 km to takich rzeczy to nawet Erze nie mają![]()
Dla tego żądamzmienic nazwe tematu na Baśnie Braci Grim
nie no co ty, to normalka zwlaszcza autem, ktore konstrukcyjnie jest starym struclem (inna zabudowa L200 z 2,5 litrowym "dinozaurem" pod maską na posrednim wtrysku) a ty piszesz jeszcze ze ze:Gene pisze:Nie wiedzialem, ze to jakies lol to 170.
Na takie teksty to mozesz laski w barze wyrywac... Troche powagi chlopie bo gadasz jak bys dres nosil.Gene pisze:Mialem pod pedalem jeszcze sporo zapasu ale (...)
@Gene - twój Sport, robisz z nim co chcesz, my wyrażamy swoje zdanie na zdania innych.Gene pisze:Tylko co to jest tak dokladnie ta predkosc maksymalna? Na liczniku mam podzialke do ponad 200 a czerwone pole na obrotomierzu mam od 5k.
chyba rakietoweGene pisze:Auto przejechalo 6k i leje dobre paliwo.
a fiat 126p do 140 i co mu po tym??Gene pisze:Na liczniku mam podzialke do ponad 200
bo to nie znaczy ze na 5tym biegu w rzeczywistych warunkach jazdy tym autem domkniesz obrotomierz (zbyt slaby silnik w por. do masy/oporow auta), dlatego predkosc max to 150 a nie 170 jak to sobie wyliczyles...Gene pisze:a czerwone pole na obrotomierzu mam od 5k. Jeszcze troche brakowalo do tego miejsca...
Videlec pisze:chyba rakietoweGene pisze:Auto przejechalo 6k i leje dobre paliwo.
a fiat 126p do 140 i co mu po tym??Gene pisze:Na liczniku mam podzialke do ponad 200bo to nie znaczy ze na 5tym biegu w rzeczywistych warunkach jazdy tym autem domkniesz obrotomierz (zbyt slaby silnik w por. do masy/oporow auta), dlatego predkosc max to 150 a nie 170 jak to sobie wyliczyles...Gene pisze:a czerwone pole na obrotomierzu mam od 5k. Jeszcze troche brakowalo do tego miejsca...
Czegoś nie rozumie, ktoś kupuje auto 4x4 kloca prawie 2 t. 20 letnia myślk techniczna i oczekuje spalania jak samochód 1, 2t z silnikiem 1,2.psikus87 pisze:spalanie mnie zaskoczylo...(w sumie to chodze w lekkich butach) polecam trening latem na boso....bardzo fajnie mozna wyczuc auto i nauczyc sie oszczednej jazdy (nie przyspieszac gwaltownie...spokojnie i powoli dodawac gazu..utrzymywac od 1800 do 2300 obrotow - efekt = 8L na 100km w trasie).
PS: to dotyczy tylko 2.5 TDi (95KM)...z innymi nie mialem do czynienia ale przy mniej zadbanych silnikach o tej pojemnosci spalanie pewnie w okolicach 9 litrow.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość