lift budy pojara I na resorach ...help
Moderator: Kosiarz
Drążki Ci się skrócą - najwyżej trzeba będzie podciąć podłogę - kolumne kierownicy wyciągniesz na wieloklinie (powinno starczyć) pamiętaj tylko żeby ją odkręcić przed podnoszeniem budy. Generalnie wszystko co jest połączone z budą i z ramą lub elementami do niej przykręconymi - jest do przejrzenia na okoliczność czy wystarczy 

Life's Too Short For A Full Time Job
- lookamil
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
dzieki za info ,generalnie to ja jutro wszystko odlaczam od budy bo zamierzam ja zdiac wcelu renowacji ramy jeszcze niewiem czy paskiem pojade czy jakos inaczej zobaczy sie jak zdejmiemy bude co tam slychac, a dopiero po czyszczeniu zalorze spowrotem bude juz na dystansach , szukalem tego ertanolu na necie i chyba tylko jedna firme znalazlem coby to produkowala ale oni 60cm mi nie sprzedadza , mozna to gdzies zamowic w tak malej ilosci ? ...
Idź do najbliższego sklepu z metalami kolorowymi. Policz ile masz mocowań - pomnóż to przez wysokość jaką chcesz uzyskać, dodaj jeden krążek na zapas i uwzględnij szerokość noża tokarskiego. Ertalon czarny lub żółty chyba najlepszy (kolory oznaczają różne twardości materiału).
Life's Too Short For A Full Time Job