marskość wątrobyJarekK pisze:- rozpatruje się koszty powstałe na skutek zmęczenia materiału

Moderator: Kosiarz
No właśnie. Może więc tak zapytam, bo podobnego wątku nie udało mi sie znaleźć.Adas pisze:Nie poddawaj się, jak zakupisz Pajorke nie będziesz już nigdy chciał innego
napisz więcej o tym, czego oczekujesz od samochodu:Drakul pisze:No właśnie. Może więc tak zapytam, bo podobnego wątku nie udało mi sie znaleźć.Adas pisze:Nie poddawaj się, jak zakupisz Pajorke nie będziesz już nigdy chciał innego
Mając 35 000 do wydania na zakup wozu:
Pajero czy Land Rover Discovery?
Jakie są między nimi różnice? Bo dla mnie jako laika oba sa w zasadzie jednakowe - markowe, solidne samochody terenowe. Podobna wielkosć (Pajero ma wiecej wersji nadwozia). Podobna cena. Podobne przeznaczenie.
jpi pisze:hmm a może discovery
jak masz tyle kasy to sobie pojeździj po komisach najlepiej umów się z jakimś forumowym maniakiem wsiądź przejedź się i bierz to co Ci się bardziej spodoba, każdy z nich ma swoje wady i zalety ważne czy Tobie będzie podchodził
a jak już kupisz to pojedź gdzieś w błotko i zacznij wyścig zbrojeń
Jeep Grand Cherokee??? oj Eskapada musisz być zdesperowanyEskapada pisze:Pajero i Discovery sa bez senu - Jeep Grand Cherokee
uzupełnij , uzupełnij , bo zaraz te łzy mogą też być z innego powodu .montemac pisze:ubawilem sie do lez!!!
to forum jest najlepsze w okolicach
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość