dorzuciłeś 800kg szpeja miśkowi i masz niedosyt?Flor pisze:Krótki wypasiony misiek waży prawie 2500...

Moderator: Kosiarz
kup na początek tirfora i pojeździj , później pomysl o wyciągarkach , jak kilka razy wyciągniesz się sam ręcznie to nabierzesz takiej wprawy w jeździe , że najpierw wyjdziesz popatrzysz a później przejedziesz i nawet wyciągarka ci nie będzie potrzebnaArturS pisze:Wszystko da radę, pytanie tylko po co![]()
Może na początek trochę jazdy w terenie a nie na forum, i zdobycie doświadczenia. Później można motać jak się wie do czego auto ma służyć.
Misiek sam z siebie waży niemałopowa pisze:dorzuciłeś 800kg szpeja miśkowi i masz niedosyt?Flor pisze:Krótki wypasiony misiek waży prawie 2500...
misiu pisze:Czy Adas moglby sie pochwalic praca tego zestawu tzn oryginal PTO + mechanik oryginalny?
z gory dzieki
oryginalny ! podobno 3 sztuki w Polsce z czego 2 na pomorzumisiu pisze:Czy Adas moglby sie pochwalic praca tego zestawu tzn oryginal PTO + mechanik oryginalny?
z gory dzieki
Adas pisze:oryginalny ! podobno 3 sztuki w Polsce z czego 2 na pomorzumisiu pisze:Czy Adas moglby sie pochwalic praca tego zestawu tzn oryginal PTO + mechanik oryginalny?
z gory dzieki![]()
auto jeszcze nie skończone więc nie testowałem go w terenie , ale poprzedni właściciel wygrał wyścig z Suzuką , on na wyciągarce a Suzuka na kinetyku ciągnięta przez kolegę . Uciąg mechanika ma sie nijak do elektryka , w mechaniku im więcej gazu tym szybciej jedziesz , a w elektryku im więcej gazu tym bardziej miękkie robią się przewody
CLIMBER pisze:Jak chinczyk to 12000lbs
Wczasowicz pisze:A dlaczego ma nie wystarczyć ?
To najmocniejsza opcja.
Mam taką w wersji lux.
Działa jak trzeba.
Jak Ci się nie spieszy, to w przyszłym tygodniu podejmę próbę skopiowania oryginalnego PTO.
To jest dopiero wyciągarka.
czyli jednym słowem zakup jest dobryWczasowicz pisze:A dlaczego ma nie wystarczyć ?
To najmocniejsza opcja.
Mam taką w wersji lux.
Działa jak trzeba.
Jak Ci się nie spieszy, to w przyszłym tygodniu podejmę próbę skopiowania oryginalnego PTO.
To jest dopiero wyciągarka.
ja będę jeździł a Balusiem, po 8OP widać , że 5 aut to za dużo i nie da sie pojeździć , myślę , że powinniśmy jeździć z tego samego startu pomagać sobie , ale jeździć parami i bez urazu jechać dalej , na ta chwilę nie ma kompana dla ciebie , ale ty jesteś samowystarczalnyWczasowicz pisze:Tego jeszcze nie wiem![]()
Ale skoro moi koledzy nie chcą startować w extremie, to coś trzeba myśleć .....
Na razie przymierzamy się do przetestowania Pajero na rolnikach
Tylko szukam gdzieś po dobrych pieniądzach, bo u mnie w rolniczym Pan krzyczy za rolniki więcej niż za simexy...
Wczasowicz pisze:PTO - to przystawka do reduktora z wałkiem do napędu wyciągarki mechanicznej...
Szpeje - to wszystkie rzeczy które ratują nas ( lub nie) w terenie
Ale mógłbyś sam się trochę wysilić i użyć opcji "szukaj".
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości