Kilka pytań natury technicznej
Moderator: Kosiarz
- Misiek Cypr
-
dokładnie tak ma być. super patrol super też tak ma. po raz pierwszy spotkałem sie z tym w motocyklu kawasaki gpz900r z 89'. japończyki widać tak mają...harcownik1979g pisze:no krótki krutki ale musze sie do czegoś przyznac zaraz po zakupie auta rozebrałem polowe deski rodzilczej bo m po wyjeciu kluczyka nie chiało spasc paliwo do zera mi myslałem ze coś nie robi a potem okazało sie ze tak mam być
Jak coś, to dzwoń: 609 539 773
- kabbbatunio
zostalo mi dzis jakies polowa ostatniego żóltego paska na wskażniku poziomu paliwa tak że za jakis dzien lub dwa bede mial rezerwe i bede jechal do zera znaczy aż sie zakrztusi . karnister w bagazniku bedzie przygotowany
i rozwieja się wszystkie watpliwosci
z obliczeń moich wynika ze jak mam wskazówke na końcówce czerwonej kreski wskazujacej rezerwe powinienem miec jeszcze 10 litrów napedu???
niewiem czy to jeszcze mozliwe
i rozwieja się wszystkie watpliwosci
z obliczeń moich wynika ze jak mam wskazówke na końcówce czerwonej kreski wskazujacej rezerwe powinienem miec jeszcze 10 litrów napedu???
niewiem czy to jeszcze mozliwe
jak to starożytni rosjanie gadali jest ryzyko jest zabawa
filtr paliwa mam nowy tak z epowinien wytrzmac zassanie całego mułu z zbiornika
ale jeszcze niewiem czy doprowadze misia do takiego stanu bo dzis wlasnie zaswieciła mi się rezerwa
znaczy dziale i to juz jest sukces
tak że niewiem czy bede kontunuowal eksperyment dalej
teoretycznie powiienem przejechac jeszcze 80 km?
zobaczymy na ile mnie nerwow starczy bo mnie strasznie irytuje jezdzenie z żebraczkką włączona
jesli by to było prawda że jeszcze jest paliwa na 80km to znaczy ze na pełnym baku pod korek znaczy jakiies 93 litry przejade 800 km co daje spalanie 11,6 litra na 100 z tago 1/2 po miescie i kilka większych akcji w błocku i lesie
chyba nie jest źle ?co myślicie??
filtr paliwa mam nowy tak z epowinien wytrzmac zassanie całego mułu z zbiornika
ale jeszcze niewiem czy doprowadze misia do takiego stanu bo dzis wlasnie zaswieciła mi się rezerwa

znaczy dziale i to juz jest sukces
tak że niewiem czy bede kontunuowal eksperyment dalej
teoretycznie powiienem przejechac jeszcze 80 km?
zobaczymy na ile mnie nerwow starczy bo mnie strasznie irytuje jezdzenie z żebraczkką włączona
jesli by to było prawda że jeszcze jest paliwa na 80km to znaczy ze na pełnym baku pod korek znaczy jakiies 93 litry przejade 800 km co daje spalanie 11,6 litra na 100 z tago 1/2 po miescie i kilka większych akcji w błocku i lesie
chyba nie jest źle ?co myślicie??
- harcownik1979g
-