co to za kontrolka?

Pajero, Montero, Shogun, L200

Moderator: Kosiarz

Awatar użytkownika
Adas

Kontaktowanie:

Post autor: Adas » pn lis 10, 2008 11:27 am

rort_ pisze: .....
źle odczytałeś mój sarkastyczny ton , o tych kontrolkach to już czytałem z kilkanaście razy a schemat tematu jest zawsze taki sam , 100 kasztanów i jedna odpowiedź , od tego są tematy przyklejone i opcja szukaj :wink:

Awatar użytkownika
Przemy

Post autor: Przemy » pn lis 10, 2008 11:34 am

uważam że ten temat nie przynosi już jakichkolwiek korzyści i powinien być już zamknięty!

Właśnie dzięki takim tematom aby coś znaleźć przez funkcje "szukaj" wyskakuje zylion pozycji, i szukaj wiatru w polu......
# Racja jest jak dupa, każdy ma swoją

[J. Piłsudski].

gg1196424

Awatar użytkownika
rort_

Post autor: rort_ » pn lis 10, 2008 2:14 pm

Adas pisze:źle odczytałeś mój sarkastyczny ton
no fakt, źle...
Jak coś, to dzwoń: 609 539 773

Awatar użytkownika
piotr_popiel
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: piotr_popiel » pn lis 10, 2008 2:30 pm

zangief pisze:przejrzalem tematy i jakos nic mi w oko sie nie rzucilo
http://www.forum4x4.pl/forum/viewtopic. ... =kontrolka
http://www.forum4x4.pl/forum/viewtopic. ... =kontrolka
nie bój sie jak klikniesz w szukaj to nie wybuchnie ci monitor

olderene
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: olderene » wt lis 18, 2008 1:42 am

Witam. Faktycznie sa ludzie którzy wolą zapytać o konkret i dostać odpowiedz od razu niż uzywac opcji szukaj. z drugiej zas strony, czasem niewiadomo jak wpisac zapytanie aby uzyskać poszukiwaną odpowiedz, lub do przejglądania jest bardzo duzo materiału. swoją drogą temat :"nie wiesz gdzie pytaj tutaj", ma juz ponad 40 podstron, kiedy sie jeszcze rozrosnie to nie wiem czy komu kolwiek kto nie czyta tego na bieżąco bedzie sie chciało to przerobić. :D

Ps. kilku Panów kopiących jednego który jest nowy chyba nie wygląda dobrze co??, gdyby to pytanie zadał stary( wiem nie zadal by), ale gdyby nie bylo by takiej reakcji :)21
L200 99r. 31x10.5R15 AT 4 furtki....byl:( teraz x-trail:)

marcyb3

Post autor: marcyb3 » wt lis 18, 2008 6:06 am

olderene pisze:Witam. Faktycznie sa ludzie którzy wolą zapytać o konkret i dostać odpowiedz od razu niż uzywac opcji szukaj. z drugiej zas strony, czasem niewiadomo jak wpisac zapytanie aby uzyskać poszukiwaną odpowiedz, lub do przejglądania jest bardzo duzo materiału. swoją drogą temat :"nie wiesz gdzie pytaj tutaj", ma juz ponad 40 podstron, kiedy sie jeszcze rozrosnie to nie wiem czy komu kolwiek kto nie czyta tego na bieżąco bedzie sie chciało to przerobić. :D

Ps. kilku Panów kopiących jednego który jest nowy chyba nie wygląda dobrze co??, gdyby to pytanie zadał stary( wiem nie zadal by), ale gdyby nie bylo by takiej reakcji :)21
popieram cię kolego , ja staram się na bierząco czytać tematy,ale nieraz to nawet się nie chce czytac tych bzdur.a tu chodzi wszystko o to zeby miec jak najwięcej postów 8) pozdro
Pajero 2,5TD,87r 100KM
Niestety juz sprzedane, ale napewno jeszcze bedzie miś ale już II

ODPOWIEDZ

Wróć do „Mitsubishi”