III Zlot Mitsubishi 4x4 Złoty Stok
Moderator: Kosiarz
Re: III Zlot Mitsubishi 4x4 Złoty Stok
Problem polega na znalezieniu miejsca gdzie się zmieści więcej niż naście osób, tzn miejsce takowe juz jest ale właściciele planują mały przed wakacyjny remont. Podobno z ekipą remontową budowlaną umówić na termin z takim wyprzedzeniem nie jest łatwo.... i od tego uzależniony jest Nasz termin 

Dżip z lebiodką
GSM 501 44 66 33

GSM 501 44 66 33
Witam.Bartku,coś ucichło o tym naszym zlocie.Coś już wiadomo?Coś niecoś? 

NISSAN PATROL GR Y60
http://www.youtube.com/watch?v=moaOrmccok8
Przeciez czlowiek napisal, ze remont jest i pracuje nad tym. Dajcie Bartkowi dzialac.
PAJERO 2,6 88r KRWISTY
Tez bym bardzo chetnie sie wybral na taki zlot tylko to wlasnie zalezy jak sie ulozy sesja na uczelni ze zlotem...Ale to sie okaze w krutce:D
Acha i jak sa inni chetni z wroclawia to mozemy sie jakos ustawic i pojechac kolumna na kilka aut mozna by sie ustawic np na parkingo kolo oszoloma i wyruszyc:D
Acha i jak sa inni chetni z wroclawia to mozemy sie jakos ustawic i pojechac kolumna na kilka aut mozna by sie ustawic np na parkingo kolo oszoloma i wyruszyc:D
Roboczy Y60 2.8td Wymiana skrzyni....w trakcie...
Czy coś już może wiadomo? Muszę małolata ustawić i z żoną załatwić dyspensę od domowych porządków, że o portfelu nie wspomnę 

Dziadek 2,5TD `98
Jakaś cisza zapadła w tym temacie
a napewno paru chętnych znalazło by się
Więc czekamy

Więc czekamy

Wydaje mi sie, ze koncepcja zlotu ulegla zmianie http://www.rajdy4x4.pl/index.php/ida/8/ ... dzaj=0&p=2 ale tez zapowiada sie ciekawie.
PAJERO 2,6 88r KRWISTY
Chyba nie bardzo koledze Eskapadzie zależało by ktoś z forum tam się pojawił 
Pozdrowionka

Pozdrowionka
było Pajero II 2.5TDi '93 Long (V44)
jest Pajero II 2.8TDi '98 Long (V46)
jest Pajero II 2.8TDi '98 Long (V46)
może kolega ma coś na sumieniu i dlatego nie chciał zeby ktos z forum się pojawił 

Pajero 2,5TD,87r 100KM
Niestety juz sprzedane, ale napewno jeszcze bedzie miś ale już II
Niestety juz sprzedane, ale napewno jeszcze bedzie miś ale już II
Przepraszam za milczenie.
Z przyczyn osobistych nie miałem się kiedy zając tematem i sprawę zawaliłem. Chciałbym alby kolejny zlot był nie tylko równie udany jak ostatni ale przede wszystkim lepszy, ciekawszy. Jestem pewien że, za miesiąc o tej porze będę konkrety.
Korzystając z okazji chciałbym podziękować kilku kolegom z tego działu za pomoc, życzliwość w pokonywaniu codzienności . Dziękuje Akashi 78, Walus, Dyzek, Animaldzibak

Z przyczyn osobistych nie miałem się kiedy zając tematem i sprawę zawaliłem. Chciałbym alby kolejny zlot był nie tylko równie udany jak ostatni ale przede wszystkim lepszy, ciekawszy. Jestem pewien że, za miesiąc o tej porze będę konkrety.
Korzystając z okazji chciałbym podziękować kilku kolegom z tego działu za pomoc, życzliwość w pokonywaniu codzienności . Dziękuje Akashi 78, Walus, Dyzek, Animaldzibak

Dżip z lebiodką
GSM 501 44 66 33

GSM 501 44 66 33
Życie jakie jest każdy widzi. raz do przodu a raz kopa w tył. Dobrze, że jesteś już do przodu. Ja w każdym razie w dalszym ciągu chętny na wyjazd. Czekamy zatem na info w razie czego.
Dziadek 2,5TD `98
Termin III Zlotu Mitsubishi Złoty Stok to 11 / 13 Września 2009.
Bazą III Zlotu jest pensjonat Złoty Jar w Złotym Stoku. Zdjęcie poniżej :

Termin nie podlega jakimkolwiek zmianom i został potwierdzony przez Panią Janinę Frankowską właścicielkę pensjonatu.
Pozdrawiam Bartek
Bazą III Zlotu jest pensjonat Złoty Jar w Złotym Stoku. Zdjęcie poniżej :

Termin nie podlega jakimkolwiek zmianom i został potwierdzony przez Panią Janinę Frankowską właścicielkę pensjonatu.
Pozdrawiam Bartek
Dżip z lebiodką
GSM 501 44 66 33

GSM 501 44 66 33
- majkii
Siemka.
Bartek wciągaj mnie na listę. Jest na razie pod górkę w życiu ale kiedyś będzie wreszcie łatwiej
Bartek wciągaj mnie na listę. Jest na razie pod górkę w życiu ale kiedyś będzie wreszcie łatwiej
PAJII 2.8TD 33x12.5x15 MT,T-Max12500EW
Paj 2.8TD dawca części dla tego powyżej z ciągłymi usterkami
Paj 2.8TD dawca części dla tego powyżej z ciągłymi usterkami
Cholera będę spłukany po ślubie siostry ale jest trochę czasu więc może coś odłożę o cichu 

Dziadek 2,5TD `98
Mimo, że z północy ale też się wpisuję. Jak kogoś zabrać to zapraszam.
MPII 3.0V6
Podajcie jakieś przybliżone koszta, końcem sierpnia wrócę z Grecji więc też lipa z kasą , ale może coś uciułam 

Pajero II 94r Krótki. BFG 33/10,5 R 15 , Body lift 2". - Sprzedany
Witam.To i ja już wpisuję się na listę.Trochę auto motam ale do września będzie
.Pozdrowienia dla całej Eskapady.

NISSAN PATROL GR Y60
Sam chyba nie wierzysz w to co piszeszCholera będę spłukany po ślubie siostry ale jest trochę czasu więc może coś odłożę o cichu

Biorąc pod uwagę dłubaninę w Pajeraku to pewnie na ślub siostra dostanie reduktor SS, który mi leży w piwnicy bo kasy na prezent nie styknie.
Dziadek 2,5TD `98
dobreacinski pisze:Biorąc pod uwagę dłubaninę w Pajeraku to pewnie na ślub siostra dostanie reduktor SS, który mi leży w piwnicy bo kasy na prezent nie styknie.

Za dni parę ukarze się w terminarzu ogłoszenie z terminem ( ustalonym już ) i ze szczegółami dotyczącymi III Zlotu Mitsubishi Złoty Stok 2009 a przede wszystkim z warunkami uczestnictwa.Na forum można się deklarować natomiast zgłaszać się na III Zlot można tylko i wyłącznie poprzez pocztę e-mail. A zgłoszenie jak rok temu winno zawierać: ilość osób dorosłych i dzieci / rozmiary koszulek / termin przyjazdu / krótką charakterystykę auta
Dżip z lebiodką
GSM 501 44 66 33

GSM 501 44 66 33
są już szczegóły dotyczące III Zlot Mitsubishi 4x4 Złoty Stok
http://www.rajdy4x4.pl/index.php/ida/8/ ... dzaj=0&p=6
http://www.rajdy4x4.pl/index.php/ida/8/ ... dzaj=0&p=6
Dżip z lebiodką
GSM 501 44 66 33

GSM 501 44 66 33
No to jak Pany?
Kto jedzie?
Ja właśnie wrócę z Grecji więc z kasą może być krucho
, ale się postaram.
Eskapada jest tam napisane: Koszt noclegów 40 zł
Jest to cena za dobę , czy za dwie (cały wyjazd) ?
Podliczył byś ile kasy trzeba zabrać, na te noclegi, wstępy itd.
Dzięki!
Kto jedzie?
Ja właśnie wrócę z Grecji więc z kasą może być krucho

Eskapada jest tam napisane: Koszt noclegów 40 zł
Jest to cena za dobę , czy za dwie (cały wyjazd) ?
Podliczył byś ile kasy trzeba zabrać, na te noclegi, wstępy itd.
Dzięki!
Pajero II 94r Krótki. BFG 33/10,5 R 15 , Body lift 2". - Sprzedany