już sama nazwa wskazuje

Moderator: Kosiarz
Były... Ale MPD sie uparła i całkiem przypadkiem okazało się, że jestem tego samego zdania co Ona...Eskapada pisze:Pajero![]()
a bardziej męskich nie było
zrobi się kilka rysek i zgniotów i będzie wyglądał męskoMroczny pisze:pahero jest męskie
już sama nazwa wskazuje
neurot pisze:"...terenówka z lśniącym lakierem wygląda jak chłop w spódnicy"
a snorkel na niej jak... kobza w męskiej szkockiej orkiestrze
dla postrachu to szekle na zderzakuAdas pisze:neurot pisze:"...terenówka z lśniącym lakierem wygląda jak chłop w spódnicy"
a snorkel na niej jak... kobza w męskiej szkockiej orkiestrze
![]()
i czasem nawet nie podłączony , montowany tak dla postrachu
a Ty masz jednego tak??gebels pisze: ale widze że chyba masz kompleks rozmiaru bo kolejną furke kupiłeś![]()
Ja jak ja, ale MPD kazała i tyle.lbl78 pisze:a ja myśle że po bieszczadach jest dalej pod wrażeniem @Gebelsowego misia![]()
gdzie tak tanio złomujągebels pisze: kurde 50 zeta mnie to jeszcze kosztowało (zezłomowanie)
lbl78 pisze:
*chyba że ktoś potrzebuje![]()
lbl78 pisze:gdzie tak tanio złomujągebels pisze: kurde 50 zeta mnie to jeszcze kosztowało (zezłomowanie)![]()
mam do zezłomienia jeden papier od UAZa*
*chyba że ktoś potrzebuje![]()
Cos w ty może być...Adas pisze:napiszę jak najbardziej serio , odradzam Ci opony o szerokości 12,5 , jazda na nich to masakra (w Pajero i L200) , mam taki komplet AT i raz je tylko użyłem , kup 10,5 . masa auta jest zbyt mała aby na tak szerokich laczach normalnie jeździć po mokrej nawierzchni .
A co Wy macie? Spotykamy sie w Kielcach?gebels pisze:wsadzaj takie jak ja i adaś
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości