Dobrze.....Tarpi pisze:Musze zastosować ten sam patent.PKi pisze:To by znaczyło że jeszcze raz musze zrobić próbe, podniesc na lewarku, odpalic maszyne (zeby podcisnienie było) i wtedy powinno być całkiem rozłączone taa ?
Czyli jak jest zesrane to przedni wał kręci się cały czas mimo braku napędu na przód , a jak jest ok to kręcą się półosi a wał stoi ? Dobrze to wymuśliłem ?
Huby do V-ki
Moderator: Kosiarz
Z wami hehe....
odeszła mi cierpliwość i sam sprawdziłem. Jest faktycznie tak jak piszecie, most rozłączany jest pneumatycznie. Wał nie kręci się jak przód jest wyłączony.
Sprawdzałem sam bez pomocnika. Włączyłem bieg i biegałem za autem patrząc na przedni wał. Cool. To rozwiązanie podoba mi się, nie trzeba hubów

odeszła mi cierpliwość i sam sprawdziłem. Jest faktycznie tak jak piszecie, most rozłączany jest pneumatycznie. Wał nie kręci się jak przód jest wyłączony.
Sprawdzałem sam bez pomocnika. Włączyłem bieg i biegałem za autem patrząc na przedni wał. Cool. To rozwiązanie podoba mi się, nie trzeba hubów