Jak się łańcuch w reduktorze wyciągnie to co?
Moderator: Kosiarz
- Interfacet
- jestem tu nowy...
Przychodzi
Generalnie to nie narzekam. Tylko od niedawna mam Pojare. Wcześniej przeszedłem przez dwa SJy (krótki i długi) i LR Discovery. I tak powolutku. A teraz mam takiego rupcia do rozbijania się tu i tam. Co wiedziałem to zrobiłem albo zrobię. Czego nie wiem - pytam.
offroad jest jak bagno - wciąga
Łodezwał się ten, co nigdy reduktora, skrzyni, silnika i napędów w swoim śmietniku nie naprawiał...bojach pisze:LESZCZE![]()
@ interfacet - musiś trochę więcej pojeździć , to wiedza przyjdzie samoistnie

"Panie doktorze, koledzy mogą częściej i więcej...
-Jaki problem? Chwal się Pan jak oni."
-Jaki problem? Chwal się Pan jak oni."
misman pisze:Łodezwał się ten, co nigdy reduktora, skrzyni, silnika i napędów w swoim śmietniku nie naprawiał...bojach pisze:LESZCZE![]()
@ interfacet - musiś trochę więcej pojeździć , to wiedza przyjdzie samoistnieO tak, Ty od razu kupiłeś zajebiste auto, i tak zostało
![]()
![]()

był patrol - był kojot ... teraz juz tylko emerytura...
lata remontów , wiedzę stworzyłymisman pisze:Łodezwał się ten, co nigdy reduktora, skrzyni, silnika i napędów w swoim śmietniku nie naprawiał...bojach pisze:LESZCZE![]()
@ interfacet - musiś trochę więcej pojeździć , to wiedza przyjdzie samoistnieO tak, Ty od razu kupiłeś zajebiste auto, i tak zostało
![]()
![]()

pozdrawiam Marek
offpoje team
offpoje team
LESZCZE...
Na skracanym łańcuchu jest
Jak mi się ten wyciągnie to znowu skrócę ?
Ale ile tak można...
Aż nie będzie co skracać ?
Nowy łańcuch 200 ojro
skracany - darmo albo jak się nie chce robić to ze 3 dychy trza dać kolesiowi co go skróci.
A tera jeszcze zobaczymy jak skracany łańcuch się z nowymi przełożeniami reduktora będzie sprawował...
Na skracanym łańcuchu jest

Jak mi się ten wyciągnie to znowu skrócę ?

Ale ile tak można...

Aż nie będzie co skracać ?

Nowy łańcuch 200 ojro
skracany - darmo albo jak się nie chce robić to ze 3 dychy trza dać kolesiowi co go skróci.
A tera jeszcze zobaczymy jak skracany łańcuch się z nowymi przełożeniami reduktora będzie sprawował...

MISIE SIĘ NIE PSUJĄ 
G 300D Turbo 460.3

G 300D Turbo 460.3
- Interfacet
- jestem tu nowy...
Dajcie jakiś namiar na nowy łańcuch
Nie bede skracał. Mam obawę, że jak skrócę (w sumie 2 ogniwa trzeba wyjąć) to potem nie uda mi się tego zmontować spowrotem, bo będzie za krótko. Potrzebuję nowy łańcuch. Skąd wziąć takowy? Ewentualnie może jakieś inne pomysły? Reduktor mam rozebrany - więc proszę o reflex.
offroad jest jak bagno - wciąga