w niebie dla bitówdruciarz pisze:a jest gdzies ten temat jeszcze ?Eskapada pisze:Ten temat to pikuś - ze cztery lata temu gość szukał auta terenowego bodajże Vitary. Priorytetem była tuba basowa w bagażniku![]()

Moderator: Kosiarz
w niebie dla bitówdruciarz pisze:a jest gdzies ten temat jeszcze ?Eskapada pisze:Ten temat to pikuś - ze cztery lata temu gość szukał auta terenowego bodajże Vitary. Priorytetem była tuba basowa w bagażniku![]()
mstrucz pisze:Haha , właśnie sobie przeczytałem wątek http://www.forum4x4.pl/viewtopic.php?f=19&t=78730 i tam koledze Gebelsowi też światopogląd się zmienił. To powiem, że opisany tam w zagranicznym artykule sposób działania SS4 w PII jest dokładnie taki sam jak w Pininie, bo i widzę elementy te same. I jakoś jest dokładnie taki jak napisałem....
Faja pisze:No niech wreszcie ktoś opisze ten napęd w pininie zwięzło i jasno i bez linków do innych forów internetowych. Ile waży. I dlaczego nie ma diesela.
to już mój ostatni wpis tutaj, ale polecam stronę :Faja pisze:No niech wreszcie ktoś opisze ten napęd w pininie zwięzło i jasno i bez linków do innych forów internetowych. Ile waży. I dlaczego nie ma diesela.
I to jest zaje... problem tego auta. Oglądałem przed zakupem z sześć sztukasow. Podwozie zjedzone powiedzieć to mało. Tylko dwa miały w miarę ok. Jeden przygarnalem (2004) ale już widać ze dobra antykorozja konieczna. Jak się nie zrobi za 2-3 lata będzie porażka. Co oni kur... wyrabiają teraz w tych koncernach?Heilsberg pisze:I pewnie jeszcze rdza z czasem zanika.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości