Moderator: Kosiarz
kuźwa ernil ty spisz przy kompie czy coernil pisze:Tam jest tylko 68 elementów mogących stukać. To nie Patrol - dasz radę szybko to zdiagnozować...
gebels pisze:Ernil ja tam ze swojego IFSa jestem zadowolony, mimo 18 lat dalej jeszcze mam oryginalne tuleje w zawieszeniu, czyli odkąd je skośnoocy zamontowali nikt tego nie ruszał
może mój się jakoś trzyma bo ma faktycznego przebiegu 176 tyś.
Eskapada pisze:wszyscy jesteście pojeby w terenówkach, parkujcie na trawnikach, wyprzedacie na trzeciego, jedźcie po lasach, niszczycie przyrodę i przepalacie dziesiątaki litrów paliwa - żenadaPowinno się zabronić jeździć takimi autami. Trzeba z wami skończyć jak z Starami, Jelczami LIAZAMI na polskich drogach
![]()
Rowery rulles
Patryk 160 pisze:Eskapada pisze:wszyscy jesteście pojeby w terenówkach, parkujcie na trawnikach, wyprzedacie na trzeciego, jedźcie po lasach, niszczycie przyrodę i przepalacie dziesiątaki litrów paliwa - żenadaPowinno się zabronić jeździć takimi autami. Trzeba z wami skończyć jak z Starami, Jelczami LIAZAMI na polskich drogach
![]()
Rowery rulles
Karwa , żebym Cię nie znał , to bym pomyślał że dzisiaj to Ty się do mnie dowaliłeś
stanąłem na chwilkę na ścieżce dla rowerów na hallera
obejrzeć tego czarnego długiego patrola
tyle cożem wysiadł dojjebał się do mnie gościu że to ścieżka dla rowerów
![]()
i sznuruje pyskiem i sznuruje ,
a ja mu , ja pana bababardzo przepraszam ale zepsuło mi sie te auto
a on :
to może zepchamy
( o karwa nie przewidziałem tego)
ale w ułamku sekundy : no nie da rady bo coś się właśnie zablokowało![]()
pedał !
obejrzałem patrola
ale powiem szczerze że jak bym wjebał temu rowerzyście,nalał mu po pysku,połamał rower
to nie warto by było ,bo patrol nietenteges, nie mój poziom -delikatnie mówiąc
a czy gdyby naprawdę zepsuło mi się auto-zablokował most to czy nie mógł bym zatrzymać się na ścieżce dla rowerów ?mefistoo pisze:
Rozumiem iż nie potrafisz uszanować ścieżki dla rowerów i je..bie Cię że bicykl jedzie poprawnie ale wkur..wia Cię jak jedzie po ulicy , BRAWO , oby tak daje to światek terenufek będzie potępiany przez wszystkich
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość