e no spoko, dawno kija nie moczył to i zestresowanypiotr-stihl pisze:ale co znowu ?
pytał , wzburzył się , teraz sami na siebie skaczecie
czyżby wczesne ciemności i krótkie dni nie tylko mnie dopadły ?

Moderator: Kosiarz
e no spoko, dawno kija nie moczył to i zestresowanypiotr-stihl pisze:ale co znowu ?
pytał , wzburzył się , teraz sami na siebie skaczecie
czyżby wczesne ciemności i krótkie dni nie tylko mnie dopadły ?
To nie powinien być zaskoczony kasztanem jednym czy drugimokino pisze:dużo czyta forum - znajduje odpowiedzi na swoje problemy bo forum to skarbnica wiedzy i to czytanie mu wystarcza.farfocel pisze:3 lata na forum, aż 8 postów i tylko 3 pociśnięcia a delikwent już się spocił
Dokładnie i dosadnie to ująłeś.okino pisze:farfocel czy to Cie na prawdę bawi?- ilość postów o niczym nie świadczy, a właściwie może świadczyć o tym że gość na przykład dużo czyta forum - znajduje odpowiedzi na swoje problemy bo forum to skarbnica wiedzy i to czytanie mu wystarcza. Nie pyta bo i tak od gości typu piroman albo iakiś gebels czy inny farfocel dostanie odpowiedzi jak powyżej. Umiejętnie, jako starzy wyjadacze prowokujecie nowych a potem w Classical Foch jest tekst ."... rokuje ". Żenada. Chyba mi Was żal. Coś tam pewnie łyknęliście z OR i coś wiecie o autkach ale czasem Wasze teksty osiągają poziom .... imadłafarfocel pisze:3 lata na forum, aż 8 postów i tylko 3 pociśnięcia a delikwent już się spocił
Niektórzy potrzebują trochę czasu żeby takie teksty zignorować albo po prostu mieć w dupie ( co na to samo wychodzi)
Na zakończenie - możecie wstawić to do odpowiedniego wątku. Odpowiedzi i tak nie będzie.
Pozdrawiam
drążkami tak jak w tym temacie byłoMACIEK27 pisze:Pytanie nr2dzisiaj zauważyłem że odległość miedzy górnym a dolnym wahaczem jest różna tzn. górny wahacz jest bliżej odboju (jakieś 3 cm do odboju ) , dolny ma większą odległość (jakieś 5 cm) jak to wyregulować , proszę o wyrozumiałośc poznaje dopiero pajero,
po samuraju patrolu jeppie uazie teraz czas na pajero
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość