Przecie przyznałem, że się na tym nie znam a paski były oczywiście źle napięteAdas pisze:aaa, skoro wszystko zrobiłeś dobrze, to nie rób nic, tak ma być, po prostu przyzwyczaj się, że dymi

Moderator: Kosiarz
Przecie przyznałem, że się na tym nie znam a paski były oczywiście źle napięteAdas pisze:aaa, skoro wszystko zrobiłeś dobrze, to nie rób nic, tak ma być, po prostu przyzwyczaj się, że dymi
Różnie z tym bywa...Na pewno więcej pozytywnego pisał niż spamował,a przynajmniej mnie pomógł.lukas 78 pisze:KZH musiałeś sobie prze... u Mrocznego
To prawdalukas 78 pisze:zasada "nic na siłę wszystko młotkiem" nie zawsze jest dobra
jak nie ma, musisz odkręcić zaślepkę i zwolnić lewy wałek, bo on chodzi na zębatce, żeby kręcił się w drugą stronęRadson pisze:W serwisówce tego nie ma, albo ślepy jestem. znajomy ściągał i zeszło mu bez problemów.Generalnie to jestem w warsztacie z autem, ale mechanika noga boli i sam robię.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość