Oddam za free albo za piwo :)Tylko oferty bez życzen! inf PM
Moderator: Kosiarz
Re: Oddam za free albo za piwo :)Tylko oferty bez życzen! inf PM
Najwczesniej w polowie przyszlego tygodnia bede mial czas to rozlubac i zrobic zdjecia. Generalnie potrzebne mi SPRAWNE mechanizmy podnoszenia szyb.
Jako dżentelmen upijam się po 18-stej.
-
-
A nie chodzi Ci przypadkiem o to co przykręca się do całego mechanizmu podnoszenia a drugą stroną wkłada szybę na gumową uszczelkęjradek pisze:Najwczesniej w polowie przyszlego tygodnia bede mial czas to rozlubac i zrobic zdjecia. Generalnie potrzebne mi SPRAWNE mechanizmy podnoszenia szyb.

To bardzo często przestaje istnieć - koroduje. Ja u siebie przy ściemnianiu szyb wymieniłem wszystkie cztery sztuki na nowe - są dostępne.
Nie pamietam co mi sie tam zrudzilo, rozbieralem to 1.5 roku wstecz. Pamietam, ze przyczyna niedzialania byla zaawansowana ruda.
-
-
Jeśli efektem tego jest że szyba się klinuje a nawet czasami się całkowicie zatrzymuje to będzie to o czym pisałem wcześniej.jradek pisze:Nie pamietam co mi sie tam zrudzilo, rozbieralem to 1.5 roku wstecz. Pamietam, ze przyczyna niedzialania byla zaawansowana ruda.
U mnie chciałem opuścić szybę zimą, ale mimo że słyszałem jak silniczek działa szyba stała w miejscu. Zapomniałem o tym i ruszyłem, szyba gdy odmarzła spadła na dół

U mnie szyba ma duzy luz przod- tyl (auta) i sie zakleszcza. Podczas podnoszenie trzeba ja przytrzymywac ciagnac do gory i zrobic przygazowke... Troche ciezko to wykonac z miejsca kierowcy podczas jazdy.
a sie obudziles.... 2 tyg temu mialem za darmo do oddania, a poszly wszystkie szpargaly razem z autem
Mitsu Pajero dwałosiem tedeji. Było.Vitara była. Sportage 8V był. V70 2.5tdi jest. XC90 2.4 D5 jest.
W niedziele jechalem z zona i ona postanowila otworzyc szybe. Deszcz padal. 

-
-
Odwróć przodem ten swój samochód bo Cię nie poznaję. Ja mam tak że jak ktoś zmieni awatar to później miesiąc się przyzwyczajamjradek pisze:U mnie szyba ma duzy luz przod- tyl (auta) i sie zakleszcza. Podczas podnoszenie trzeba ja przytrzymywac ciagnac do gory i zrobic przygazowke... Troche ciezko to wykonac z miejsca kierowcy podczas jazdy.

Może być też u Ciebie nie dość że prowadnica, która prowadzi szybę już po zjechaniu w dół - tam są takie przykręcane i jeśli jedna ze śrub puściła to będzie tak jak piszesz. Plus mogą być już zużyte/pościnane same uszczelki szyby.
Tak czy inaczej musisz mi pokazać co potrzebujesz, być może załatwię.
Jakbys mial to zabezpiecz dla mnie. Chetnie na oba okna. Przez klika moze nawet kilkanascie dni nie bede mial czasu nawet patrzec na Padrzeraka.
części po pajero do oddania

posiadam jeszcze most przedni i wiele innych częsci ,pisać a najlepiej dzwonić 696479596 odnośnie części chcę się tego pozbyć bo tylko garaż mam zawalony

posiadam jeszcze most przedni i wiele innych częsci ,pisać a najlepiej dzwonić 696479596 odnośnie części chcę się tego pozbyć bo tylko garaż mam zawalony
Pajero 2,5TD,87r 100KM
Niestety juz sprzedane, ale napewno jeszcze bedzie miś ale już II
Pozbędę się pompy wody takiej http://www.iparts.pl/czesc/pompa-wody-d ... 85891.html przypadkowo kupiłem , do mojego miśka jest inna. Nówka sztuka 506676000 od 8 . do 21 .00 dzwonić . Najchętniej zamienię za banknot
.

L 200 i druga Ela .
- Blackbear
- Kontaktowanie:
Gdzie mogę kupić komplet nowych listw szyb do długiego pajero 2? Te gumowane. Jeśli ktoś z was ma do oddania/sprzedania w dobrym stanie, to proszę PW.
Było Pajero, jest Galant
- bilans
- Kontaktowanie:
zostało mi kilka gratów po miśku 2,5 d (4d56)
np : koło pasowe wału korbowego
oraz przeguby zewnętrzne i wewnętrzne
stan widać na zdjęciu oddam za flaszkę
https://plus.google.com/102010949804394 ... hnBV5nwtxu
np : koło pasowe wału korbowego
oraz przeguby zewnętrzne i wewnętrzne
stan widać na zdjęciu oddam za flaszkę
https://plus.google.com/102010949804394 ... hnBV5nwtxu
wrangler yj 4.0 .......toyota LC J12,Ranger, Pajero 2,5
http://www.firmabilans.pl/
http://www.firmabilans.pl/
- gebels
-
- Lokalizacja: dziś Polska jutro Australia, emigracja mnie przyciąga i to coraz intensywniej
Wymienie na coc mocnego, komplet poszerzen do P2wersja 3 drzwiowa, wymienie tez oryginalne zderzaki i ze dwa komplety tylnych lamp do zderzaka
Czwarte serce 

Zbyniu, te zderzaki to wstrzymaj jeszcze proszę Cię.
Nie trzymam Kobiet w domu...
erpe_roman
Za tęczowym mostem: Ranger, Fiorino, Hąda, Pajero, Frontera, Sintra
erpe_roman
Za tęczowym mostem: Ranger, Fiorino, Hąda, Pajero, Frontera, Sintra
koledzy szkoda wyrzucić na złom, a muszę niestety opuścić garaż bo teściu sprzedaje go, a nie mam już gdzie części trzymać może komuś coś się przyda bo jak nie to wszystko pójdzie na złom

więcej info pod nr tel 696479596

więcej info pod nr tel 696479596
Pajero 2,5TD,87r 100KM
Weze wodne malego obiegu i przewody powietrzne co sa pomiedzy filtrem a turbo biore ekspresem jesli masz. Pozostale weze wodne tez nie wzgardze.
jakieś przewody mam , podrzuć jakieś zdjęcie podglądowe jak to wygląda
Pajero 2,5TD,87r 100KM