w lekki teren co kupić?

Pajero, Montero, Shogun, L200

Moderator: Kosiarz

JONY B

Post autor: JONY B » wt sty 17, 2006 3:33 pm

techmark pisze:
JONY B pisze:
Obrazek

ladnie wyglada,ale kazdy pylek widac
JONY B - a jak to się ma do tego:
JONY B napisał:
.......ja juz o tym pisalem'' jak wjezdzam w teren to wszystko trzeszczy jakby zgrzewy pękaly!'' ...
na szczescie w sobote go pogonilem, w srode jade po 92, lepiej i taniej.... i jeszcze na merca S400CDI zostanie
ale teraz biore takiego brzydkiego, zeby w teren go przerobic bez zalu.i juz nigdy nie kupie auta bez ramy i z instalasja elektryczna jak w samolocie!
najlepszy mojim zdaniem jest auto ktoremu wyjmiemy instalacje a on dalej bedzie chodzil,. bez absu i innych zbednikow.
?? :)21
TEN TO BYLA NAUCZKA!

nie nadaje sie w teren, tzn.moze i sie nadaje ale szkoda go zniszczyc!
ale sprzedalem, dobry moze jest, ale wole cos jak uaz -stare pajero II terrano itp.
taakk sie napalilem na totalnie przerobione auto-ze strach :)21
wielkie kola ,brak lakieru , i dieesel-oczywiscie...

ostatnio l200 w polu na glinie nie jechal, bo mam opony ''szosowe'' i tez mi go szkoda. wiele pracy mnie kosztowal. teraz czas na offroad!

Awatar użytkownika
SławekXJ

Post autor: SławekXJ » wt sty 17, 2006 3:42 pm

JONY B pisze: ostatnio l200 w polu na glinie nie jechal, bo mam opony ''szosowe'' i tez mi go szkoda. wiele pracy mnie kosztowal. teraz czas na offroad!
Na glinie to ciężko nawet na dobrych oponach. L200 ma to fajne że nawet 31"MT niknie w nadkolach :wink: więc są możliwości :)2 :D
Racja jest jak dziura w d...,każdy ma swoją:)21

JONY B

Post autor: JONY B » wt sty 17, 2006 6:26 pm

ale szkoda mi go! zobacz ile pracy kosztowal :roll:

Obrazek
Ostatnio zmieniony ndz sty 22, 2006 10:14 pm przez JONY B, łącznie zmieniany 2 razy.

baju
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: baju » wt sty 17, 2006 9:06 pm

a no chyba szybciej niz tym kanciatym Jeepem (bez urazy kanciatość w tym samochodize to cały urok)

Awatar użytkownika
SławekXJ

Post autor: SławekXJ » śr sty 18, 2006 8:35 am

@JONY B - śliczny ten L200 !! :)2 :D Jak widdzę najnowszy model to mi się niedobrze robi... Taka klasyka jest :)2

@baju - a Ty o czym gadasz ?? :o
Racja jest jak dziura w d...,każdy ma swoją:)21

Awatar użytkownika
czarny bielsko

Kontaktowanie:

Post autor: czarny bielsko » śr sty 18, 2006 11:13 am

no ten stary L200 to jest to :)2 a teraz im nowsze tym bardziej do du.py :)3
Jest Navara D40 lekko dłubnięta...

Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było

Awatar użytkownika
misman

Post autor: misman » śr sty 18, 2006 11:17 am

JONY B pisze:
TAK TO PRZEJEDZ RZECZKE PO CYCKI W WODZIE I ZOBACZYSZ JAKA JEST SUUUUUPER ELEKTRONIKA W AUCIE!

oczywiscie do jazdy na codzien, jest niezastapiona w dzisiejszych czasach-ALE MY MOWIMY O EXTREMALNYCH JAZDACH! W TERNIE I W WODZIE
Hm. Jak chcę wejść po cycki (a nawet po jajka) do wody, to się rozbieram do kąpielówek, i jestem albo na basenie albo na jakiejś plaży :)21 Do "jeżdżenia" po wodzie staram się używać w miarę możliwości łódki albo pontonu...
Nie neguję, że niektórzy może i odczuwają z tego jakąś przyjemność. Ale ja wcale tego nie muszę robić, i kupować "jedynie słusznych aut" pozbawionych elektroniki ? Miałem już parę takich aut z epoki kamienia: nie były z tego tytułu jakoś bardziej niezawodne, a jeździły jednak trochę gorzej.
No, ale ja truskawki cukrem posypuję... :lol: :)21
"Panie doktorze, koledzy mogą częściej i więcej...
-Jaki problem? Chwal się Pan jak oni."

Awatar użytkownika
Eskapada

Post autor: Eskapada » śr sty 18, 2006 11:34 am

techmark pisze:@JONY B - śliczny ten L200 !! :)2 :D Jak widdzę najnowszy model to mi się niedobrze robi...
pie... ziew Panie Sławku ziew :)21
Dżip z lebiodką :)21
GSM 501 44 66 33

ODPOWIEDZ

Wróć do „Mitsubishi”