No ja Cie Suzi XL bardzo grzecznie prosze, zebys mi nie wciskal kituNestor pisze:mówiąc krótko przy reduktorze nie działa układ różnicowy,obydwa koła tylne obracają się tak samo / świeci zielony kwadrat po środku /

Moderator: Kosiarz
No ja Cie Suzi XL bardzo grzecznie prosze, zebys mi nie wciskal kituNestor pisze:mówiąc krótko przy reduktorze nie działa układ różnicowy,obydwa koła tylne obracają się tak samo / świeci zielony kwadrat po środku /
winno być : Przy reduktorze nie działa układ różnicowy - obydwie osie nie obracają sie tak samo ( nie jest przenoszony moment w stosunku 67:33 lub 50:50 ) - sygnalizuje to mrugający kwadrat po środku.ernil pisze:No ja Cie Suzi XL bardzo grzecznie prosze, zebys mi nie wciskal kituNestor pisze:mówiąc krótko przy reduktorze nie działa układ różnicowy,obydwa koła tylne obracają się tak samo / świeci zielony kwadrat po środku /Jesli uwazasz, ze w tym, co jest powyzej cytowane nie ma bledu, to tez postaw jakies Pajero na podnosnikach i sprawdzaj jak to jest naprawde...
Ty o Wielkanocy ja o Bozym Narodzeniu, moja cala wypowiedz odnosi sie do postu Trenero,ernil pisze:No ja Cie Suzi XL bardzo grzecznie prosze, zebys mi nie wciskal kituNestor pisze:mówiąc krótko przy reduktorze nie działa układ różnicowy,obydwa koła tylne obracają się tak samo / świeci zielony kwadrat po środku /Jesli uwazasz, ze w tym, co jest powyzej cytowane nie ma bledu, to tez postaw jakies Pajero na podnosnikach i sprawdzaj jak to jest naprawde...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości