Moderator: Kosiarz
Chłopaku, ale tamten to już nie jest misiek, tylko buda z miśka zostałalookamil pisze:bardzo ladny misiek i ten sam rocznik co moj daze do czegos takiego wlasnie tylko jeszcze kilka sprawek chcem dodac do swojego
Bo pod zdjęciem słowem pisanym stoi jak wółlookamil pisze:chlopaku damianie a skad ja mam wiedziec co jest pod maska skoro widze sama bude![]()
Fazi pisze:Stary (chociaż pewnie młody jesteś), tak Cię czytam i mi się nie chce odpisywać, Podziwiam Eskapadę, że ma jeszcze czas i energię... A Twoja gramatyka wiele ma do życzenia. Naucz się pisać, zmotaj auto i pokaż efekty. A najlepiej pokaż się w błocie!
ernil pisze: Ale czytajac wypowiedzi autora tematu nie widzie (mimo wysilkow) ekonomicznego uzasadnienia jego poczynan...
Czytać ze zrozumieniem.lookamil pisze: pozatym przeplaciles ostro za trupa i dotego jeszcze za robote zaplaciles sporo cie to kosztowalo ale teraz sie cieszysz fajnym samochhodzikiem![]()
A kogo nazywasz bananowym frajerem tych co nie klaszczą na widok zdjęć w kiepskiej jakości na których guzik widać tych i nie podzielają Twojego zachwytu nad Twoim starym autem które mimo wieku klasykiem nie jest i nie będzie. Tych ludzi co mają więcej doświadczenia nazywasz tymi którymi się w głowach poprzewracało tych którzy wiedzą co ma sens a co nie nazywasz frajeramilookamil pisze:nie gadam z bananowymi frajerzynkami co to nie oni itp jak sie nie podoba to wypad podziwiac inne bababowe furki a nie robic sobie ubaw z czyjejsc zajawki ktora moge wkocu urzeczywistnic i tak widze ze co poniekturzy nie zrozumieja tematu bo w glowach sie porzerwracalo albo zapomnieli jak to bylo kiedys chyba ze mama i tata sypneli tematem i teraz CO TO NIE JA hehe
.
Ja wychodzę z założenia że na stare strucle nie stać tych co nie mają pieniędzy Jeśli chodzi o wyciągarkę to mój drogi za TYLE czyli za 4 tys. złotych można kupić taką sobie wyciągarkę może chińskiego Tmaxa 15000 tys. może lepszego SW EP 15lookamil pisze:
real life hard life ... nie kazdego stac jak ktos tego nie czai i szuka rozrywki to wypad na bloga typu "dalem 4000pln za wyciagarke ...jest ekstra " a jaka ma byc niby skoro tyle kosztuje ....
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości