Człowiekiem trzeba byćgebels pisze:Zbowid pisze:A Matiz też jest krótki i chyba nadaje się w terenduży stosunek mocy do masy..
a sio zdrajco na forum tojki

Moderator: Kosiarz
a czy ja tak napisalem???? Niewaz pisze:i po to takie auto kupiles?Gifter pisze:ale jedno jest pewne jak depne moje 3,5 to malo kto jedzie za mnawszyscy po chwili znikają w lusterkach hehehehehe
Zbowid pisze:Człowiekiem trzeba byćgebels pisze:Zbowid pisze:A Matiz też jest krótki i chyba nadaje się w terenduży stosunek mocy do masy..
a sio zdrajco na forum tojki
hmm, w terenie problem z nadmierna iloscia elektroniki (jak zreszta na tym forum mnostwo razy bylo pisane) poza tym sam silnik trudny w serwisowaniu na np. wyprawachGifter pisze:a czy ja tak napisalem???? Niewaz pisze:i po to takie auto kupiles?Gifter pisze:ale jedno jest pewne jak depne moje 3,5 to malo kto jedzie za mnawszyscy po chwili znikają w lusterkach hehehehehe
z tym silnikiem ta terenowka nie sprawdza sie tylko w terenie ale i na normalnych drogach, jak mialem pajero gen 1 z silnikiem 2.6 to jego optymalna predkosc byla 80km/h dla mnie za wolnoa powyzej 80km/h zaczynal palic jak smok, a ten silniczek przy 100-120km/h pali w miare mało a elastyczny jest duzo bardziej jak tamten
a po co ma sie wiecej zmiesic ? ;ppowa pisze: Z tyłu na siedzeniach mieszczą się chyba tylko kije do golfatudzież pała na okazjonalne "solo" z jakimś przygodnym lovelasem. Ale przy odrobinie samozaparcia i szelestów można zrobić z niej całkiem niezłego syfka do błota.
Gerappa pisze:... no wiesz jak byś chciał zajechac na wieś , po dwa świniaki, 4 miechy ziemniaków i cielaka , to bieda będzie to spakowac .
A co do tego to blondynka musi bycGerappa pisze:ale jak pojedziesz na kilkudniowy wypad w teren , to zmieści sie wszystko co porzeba łącznie z blondynką
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość