Snorkel, czy napewno pomoże w miescie?
Moderator: Kosiarz
Re: Snorkel, czy napewno pomoże w miescie?
przesadzasz ...
to pomyśl o zabezpieczeniach na koła, namierzaniu gps, autoalarmie,ukrytym przełaczniku, mechanicznej blokadzie skrzyni, i innych rzeczach bo przecież żyjemy w takim kraju ....
to pomyśl o zabezpieczeniach na koła, namierzaniu gps, autoalarmie,ukrytym przełaczniku, mechanicznej blokadzie skrzyni, i innych rzeczach bo przecież żyjemy w takim kraju ....
Diffland .pl
Diffland Classic Car .pl
i wiele innych )
Diffland Classic Car .pl
i wiele innych )
Tragedii nie ma. Złodzieje się wycwanili i kradną to co im potrzebne. Radia tak staniały, że gównarzeria już się za nie nie bierze, nawet zmieniara leży u mnie luzem w bałagażniku od 2 miechód bo czasu nie mam, żeby zamontować. Antenę CB mi jedynie zajumali w tzw dobrej dzielnicy. Pewnie jakiś gnojek z dobrego domu skroił mi antenę dla szpanu. Nawiasem mówiąc po 6 miesiącach się znalazła w domu sąsiada przy wiosennych porządkach. Ponoć młody znalazł blisko domu
No może. 

Dziadek 2,5TD `98
- PAJERO Driver
Skoro juz tak temat idzie w gore co do Snorkla
To mam takie pytanie
Majac Oryginalnego Snorkla nie robionego z rurek pcv lub z allegro za przyslowiowe " Pare stowek " lub z Biedronki...
To jak czesto Koledzy wymieniacie filtry powietrza
Pozdrawiam

To mam takie pytanie

Majac Oryginalnego Snorkla nie robionego z rurek pcv lub z allegro za przyslowiowe " Pare stowek " lub z Biedronki...
To jak czesto Koledzy wymieniacie filtry powietrza

Pozdrawiam

Pajero Classic 2.5 IntercoolerTurbo do przeróbki.....
GG: 4883455
Sam snurek nie wpływa na częstotliwość wymian filtra a teren w jakim porusza się pojara (kurz, piach). Z drugiej jednak strony oryginalnie wlot umieszczony jest w nadkolu i wielu śmieci po prostu nie zaciągnie
Sam jestem ciekaw

Dziadek 2,5TD `98
- PAJERO Driver
Co do wplywu terenu to napewno
kurze piachy itp...
Tylko glownie chodzi mi o czestotliwosc wymiany filtra bo wiadomo ten bajer co zasysa powietrze ukryty pod nakolem tez czasami zaciagnie jakis kurz itp bo widze czasami jak wyjmuje filtr powietrza to mozna tam znalesc ciekawe rzeczy jakies resztki owadow kurz itp oczywiscie bez kamini i wody hehehe
Glownie chodzi mi o to ze jak zamontuje Oryginalnego Snorkla to jak czesto bedzie potzrebna wymiana filtra powietrza zwlaszcza latem itp....
Czy moze jest tak ze jezdzi sie jak bez snorkla i wymienia sie jak przyjdzie na niego czas
...

Tylko glownie chodzi mi o czestotliwosc wymiany filtra bo wiadomo ten bajer co zasysa powietrze ukryty pod nakolem tez czasami zaciagnie jakis kurz itp bo widze czasami jak wyjmuje filtr powietrza to mozna tam znalesc ciekawe rzeczy jakies resztki owadow kurz itp oczywiscie bez kamini i wody hehehe

Glownie chodzi mi o to ze jak zamontuje Oryginalnego Snorkla to jak czesto bedzie potzrebna wymiana filtra powietrza zwlaszcza latem itp....

Czy moze jest tak ze jezdzi sie jak bez snorkla i wymienia sie jak przyjdzie na niego czas

Dokładnie tak.PAJERO Driver pisze:Czy moze jest tak ze jezdzi sie jak bez snorkla i wymienia sie jak przyjdzie na niego czas...
Może i trochę wolniej ale zawsze do celu.
SUPER Y61 3.0 DIT SUPER
SUPER Y61 3.0 DIT SUPER
- Qpa_z_polski
-
- Kontaktowanie:
jeszcze raz... czy uzytkownicy snorkelów zwykłych z wlotem z przodu, naprawde nie maja tych łapaczy wody przed filtrem? czy poprostu panikuje i taki filtr podczas jazdy w deszczu nie łapie wody?
bo w sumie to niewiem jak to ugryść

*Pojara 2
*Vitara +most uaz
*Parchol GR...
w poszukiwaniu nowego trupa ...
*Vitara +most uaz
*Parchol GR...
w poszukiwaniu nowego trupa ...

- PAJERO Driver
Widze ze pytania coraz lepsze sie robia co do Snorkli heheh 

Chyba nie rozumieszgri74 pisze:przesadzasz ...

Nie chodzi mi o złodzeii - zresztą wszystko co wymieniłeś daje zabezpieczenie - ale niestety dobrego samopoczucia dla właściciela.
Chodzi mi o to, że zawsze będą odważni co w nocy po cichaczu dadzą upust swojemu "twardzielstwu" Przykład :
W dwa dni po odebraniu mojego służbowego plaskacza, na osiedlu na którym od czsasu do czasu pomieszkuję, podpisały mi się ze trzy osoby - gwoździem

-
- jestem tu nowy...
a wracajac do sprawy - @Myke - zgłaszales sprawe na policje?? Fakt, że od naszej policji najlepiej trzymac sie z daleka bo to formalnosci kupa, efekt znikomy, a jeszcze problemy wymysla. ewentualnie samemu sprawdzic czy w tamtej feralnej okolicy nie ma jakichs kamer przemyslowych ktore moze uwiecznily idiote??
jakby nie bylo koszty spore poniesiesz
jakby nie bylo koszty spore poniesiesz
Rozmawiałem z kumplem który jest psem w wawie i powiedział mi że to szkoda zachodu bo w okolicach niema zadnych kamer, ani nawet świadków. Nic to. jak pisałem wczesniej nie bede Miśka naprawiał, własnie dziś nabyłem Terrano 2.7td i po weekendzie zaczynam żezbę, a Misiek idzie na handel niestety 

Bo bez blota to nie robota 
Terrano 2.7TD 1990...

Terrano 2.7TD 1990...