Witam Pajero II czy Pajero III....?

Pajero, Montero, Shogun, L200

Moderator: Kosiarz

Awatar użytkownika
Masmo

Re: Witam Pajero II czy Pajero III....?

Post autor: Masmo » czw cze 17, 2010 12:04 pm

Eskapada pisze:
Mroczny pisze:Refleksja.. im dłużej bawię się w ofrołd tym bardziej dochodzę do wniosku, ze auto im biższe serii tym lepsze a ofrołd naturalnie ewoluuje mi w stronę turystycznego
Popisuje się dwoma rencyma pod tym :)2
:)2
Też doszedłem do wniosku że nie stać mnie czasowo, finasowo i rodzinnie na konkurowanie z ciśnieniowcami na rajdach :lol: .
Ale nie powiem że nie żałuje..... :cry: :wink: .

A tak posumowując to zamiast Pajero II czy III kup Terracana I :)21 .
Była Vitara, Jimnik, Terrano II, Terracan, KIA Sportage Grand a teraz SS Kyron.

Awatar użytkownika
Mroczny

Post autor: Mroczny » czw cze 17, 2010 12:19 pm

Misiu... na rajdy się jeździ i będzie. Tylko miast scigać się obrzynami z warsztatami jeździmy w klasie grillowej :wink:

Awatar użytkownika
Misiek Cypr

Post autor: Misiek Cypr » czw cze 17, 2010 12:46 pm

O to, to !! :)2

Wlasnie, mis seryjne auto na ATekach daje tyle fanu, ze wystarczy. Nauczylem sie je wykozystywac do granic mozliwosci, czasem troche przeginam i mam wcale nie mniej.

Moze jakies MT sie zapoda, lopata, kinetyk, pare szekli i juz jest git. Pod warunkiem, ze nie jedziesz w jedno auto.

Takie cos jak Eska zapodal na zdjeciach, mnie najbardziej bawi. Troche fanu dla malzonki, troche dla dzieciaka i troche blota dla mnie!
Obecnie park maszyn nie zawiera 4x4
513549044

Awatar użytkownika
Damian

Kontaktowanie:

Post autor: Damian » czw cze 17, 2010 1:17 pm

...co nie zmienia faktu, że czasem upodlić się w terenie też jest miło :)21 ale nie trzeba do tego obrzyna z mechanikiem, simexami i blokadami i V8
the lifestyle you've ordered is currently out of stock.

LR

Awatar użytkownika
Misiek Cypr

Post autor: Misiek Cypr » czw cze 17, 2010 1:30 pm

Wiekszosc z nas po cichu marzy o takiej zmocie. Niektorzy buduja i maja fan, inni buduja i sie rozwodza w miedzyczasie, a jeszcze inni dochodza do wniosku, ze taka zmota pochlania za duzo czasu. Nawet majac taka zmote, bylbym w stanie, raz, dwa razy do roku sie ruszyc w prawdziwy teren. Jak zmota, to bez zony i bez dzieciaka bo ktos musi z dzieciakiem byc, a 4-rolatek kiepsko z hiliftem i lina od wyciagarki sobie radzi.
Obecnie park maszyn nie zawiera 4x4
513549044

Awatar użytkownika
Masmo

Post autor: Masmo » czw cze 17, 2010 3:14 pm

Misiek Cypr pisze:Wiekszosc z nas po cichu marzy o takiej zmocie. Niektorzy buduja i maja fan, inni buduja i sie rozwodza w miedzyczasie, a jeszcze inni dochodza do wniosku, ze taka zmota pochlania za duzo czasu. Nawet majac taka zmote, bylbym w stanie, raz, dwa razy do roku sie ruszyc w prawdziwy teren. Jak zmota, to bez zony i bez dzieciaka bo ktos musi z dzieciakiem byc, a 4-rolatek kiepsko z hiliftem i lina od wyciagarki sobie radzi.
:)2
Dokładnie trafiłes w sedno !!
Wot life !! :lol: :lol:
Była Vitara, Jimnik, Terrano II, Terracan, KIA Sportage Grand a teraz SS Kyron.

Awatar użytkownika
jimi4x4
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...
Kontaktowanie:

Post autor: jimi4x4 » pt cze 18, 2010 10:55 am

Eskapada pisze:
Mroczny pisze:Refleksja.. im dłużej bawię się w ofrołd tym bardziej dochodzę do wniosku, ze auto im biższe serii tym lepsze a ofrołd naturalnie ewoluuje mi w stronę turystycznego
Popisuje się dwoma rencyma pod tym :)2

Taki off road uprawialiśmy w zeszłym tygodniu trochę błota, trochę podjazdów, dużo piwa, jedzenia i dobrej zabawy:
http://picasaweb.google.com/Eskapada4x4 ... negoSlaska#
Fajna imprezka na fotkach.
A co do tematu to po co komu sztywne mosty jak jedzie w teren raz w roku i na odwrót poco Pajero III jak latasz tylko po terenie niestety trza isc na kompromis i decydowa© samemu!!
www.jimi4x4.pl
wcześniej Opel Monterey 3,2 , teraz Isuzu Trooper 3.5

ODPOWIEDZ

Wróć do „Mitsubishi”