gdzie jest sruba spustu plynu chlodniczego w 4D56
Moderator: Kosiarz
Re: gdzie jest sruba spustu plynu chlodniczego w 4D56
stary, jestem miastowy z krwi i kosci wiec skad mam wiedziec takie starocie 

a ja to niby ze wsi ?
a tak powaznie to moja normalna waga to 0,8q. tylko przez ta zime mnie troche ponioslo
a tak powaznie to moja normalna waga to 0,8q. tylko przez ta zime mnie troche ponioslo

no to jak 0.2 kfffinntala przybrales przez zime to jak Ty sie odyzwiasz?, chyba wdupcasz slonine, boczeki inne wielokaloryczne hooooojooostoowooo
stary nie wierze,

stary nie wierze,

Ta, kwintal, mendel jajec, i akr gleby 
Tym jakże radosnym i wiejskim stwierdzeniem skończmy pierdolić o śrubkach - dupkach...
... i udajmy się do ASO

Tym jakże radosnym i wiejskim stwierdzeniem skończmy pierdolić o śrubkach - dupkach...
... i udajmy się do ASO

a jak tam gwint w bloku ? zerwales juz ? 

a ja i tak odkece te srubke 

dzissiaj nie zerwe bo jestem nadupcony, ale jutro postaram sie to zrobic dla Ciebie, ale jak nie zerwe, to przyjezdzsaz do miasta swietej wiezy i stawiasz pol litra 

pamietaj ze helikoil tam nie bedzie robic
wiec zasyfie jakims dziwnym srodkiem i zakrece srubke
ale widze ze zakladasz, ze ujebe ten gwint, jakos nie wierzysz we mnie
przykro mi

ale widze ze zakladasz, ze ujebe ten gwint, jakos nie wierzysz we mnie

przykro mi

kzh, odkreciles kiedys te srubke?
do tej pory nie mialem pojecia ze ona istnieje. w zadnej z moich serwisowek nie ma wzmianki o niej. a czemu pytasz?
jakbym wiedzial o niej to i tak nie wpadl bym na wspanialy pomysl spuszczania plynu przez te srube
jakbym wiedzial o niej to i tak nie wpadl bym na wspanialy pomysl spuszczania plynu przez te srube

dzisiaj probowalem 3 nowymi kluczami (fajkowym, wygietym i przegubowym) i nie dalo rady, nie to ,ze sruba nie chce puscic , ale idzie o to, ze jednak nie ma tam podejscia aby moc manewrowac kluczem, moze gdyby miec odpowiednio dluga nasadke to moze daloby rade, albo pospawac odpowiednoi dluga przedluzke do klucza nasadowego, chyba, ze jeszcze probowac odkrecici rure wydechowa, cos tam tego miejsca bedzie wiecej
ale w sumie wczoraj po % chojrakowalem ze nie wygra ze mna to dzisiaj poddalem sie
jak myslicie, czy gdybym do gornej rury gumowej z chlodnicy wsadzil szlaufa a dolna do chlodnicy odkrecil i puscil wode to wyplukaloby mi z silnika ten caly syf czy tez moze lecialaby czysta woda (bo przeciez bedzie mialo pod gorke) a ciezszy syf i tak zostalby w dole silnika a a zapewniam was , ze wyglada to jak bloto ?
ale w sumie wczoraj po % chojrakowalem ze nie wygra ze mna to dzisiaj poddalem sie

jak myslicie, czy gdybym do gornej rury gumowej z chlodnicy wsadzil szlaufa a dolna do chlodnicy odkrecil i puscil wode to wyplukaloby mi z silnika ten caly syf czy tez moze lecialaby czysta woda (bo przeciez bedzie mialo pod gorke) a ciezszy syf i tak zostalby w dole silnika a a zapewniam was , ze wyglada to jak bloto ?
bez wyjecia termostatu nic nie wypluczesz
wlej do chlodnicy ze 4-5 litrow octu i uzupelnij woda i pojezdzij z tydzien. pozniej dopiero spuszczaj bo inaczej ten syf nie wyleci. lezy se od lat na dnie i nie latwo go oderwac.
wlej do chlodnicy ze 4-5 litrow octu i uzupelnij woda i pojezdzij z tydzien. pozniej dopiero spuszczaj bo inaczej ten syf nie wyleci. lezy se od lat na dnie i nie latwo go oderwac.
dzieki, zrobie tak jak mowisz, odpuszczam se te nierowna walke 

wlej zwykły środek do płukania układów spuść i tak ze dwa razy
później ze dwa razy wodą
dolej koncentratu
ocet 5 litrów zostaw do ogórków
później ze dwa razy wodą
dolej koncentratu
ocet 5 litrów zostaw do ogórków

2,5 TDI od dziadka najlepsze na świecie
popieram!lukas 78 pisze: ocet 5 litrów zostaw do ogórków
po co wydawac 10 zl na ocet, skoro mozna 35 na plyn ktory nic nie daje

jednak nie daje mi spokoju ta sruba, odkrecilem wydech i moglem dostac sie od gory nasadka z dluga przedluzka, tak, ze juz mam mozliwosc wreszcie jej odkrecenia ale pojawil sie problem z jej masakrycznym zapieczeniem, nie daje rady odkrecic grzechotka o długosci 25 cm, nie bardzo jest jak zastosowac udar mlotkiem (klucz nie jest na srubie a na dlugiej przedluzce) , jutro kupie przedluzke z rury i sprobuje, ale obawiam sie az taka sila grzebac w bloku, jest mozliwosc zerwania w nim gwintu? w waszych postach zdania sa podzielone?
he he. czekam na post "jak nagwintowac otwor w bloku"

tak jak piszesz kzh
http://allegro.pl/k2-radiator-flush-do- ... 57967.html
dokladnie tak. musialbys tego z 5 flaszek wlac zeby mialo sens przy zasranym ukladzie.lukas 78 pisze:tak jak piszesz kzh
od octu lepszy jest tylko cytrynian sodu.
kzh cenie swój nos i jednak wolę płukacze po 7 zł 

a co ty nos wsadzasz do chlodnicy?
tak mam takie hobby
a królewna śnieżka tego za mnie nie wypłuka
a królewna śnieżka tego za mnie nie wypłuka