Resory nad most ?

Pajero, Montero, Shogun, L200

Moderator: Kosiarz

Awatar użytkownika
kudlaty_bytom

Kontaktowanie:

Post autor: kudlaty_bytom » sob paź 20, 2007 1:42 pm

Balu-Balu pisze:Pajero ma niezależne zawieszenie i tak zwany "pół most". czyli grucha przykręcona do ramy i dwie półośki z dwoma krzyżakami każda. Jest to zawieszenie wahaczowe na drążku skrętnym i w tym jest problem.
raczej nie ma dwu krzyżaków na półosiach, ale to szczegół

nieźle namieszaliście w temacie :P lepiej byście sobie pojeździli
był sobie misiek 2.6 Wagon '86
obecnie zaglądam towarzysko :)

Awatar użytkownika
gossy

Post autor: gossy » sob paź 20, 2007 5:26 pm

Wczasowicz pisze:
Kolega "Gossy" napisał:
SPOA w Pajero - zupełnie bez sensu - główka mostu zostaje na tej samej wysokości.

Hm... Mam rozumieć, że w Patrolu, czy Suzuki - SPOA powoduje zmianę.
ziew ...

W Patrolu i Samuraiu masz dwa sztywne mosty i SPOA ma sens zeby wsadzic 4 wieksze kola ---- MISTRZU

Chyle czoła przed twoja wiedzą. :)3
------------
Jarek po trupach do celu ...

Wczasowicz

Post autor: Wczasowicz » sob paź 20, 2007 6:20 pm

gossy pisze:
Wczasowicz pisze:
Kolega "Gossy" napisał:
SPOA w Pajero - zupełnie bez sensu - główka mostu zostaje na tej samej wysokości.

Hm... Mam rozumieć, że w Patrolu, czy Suzuki - SPOA powoduje zmianę.
ziew ...

W Patrolu i Samuraiu masz dwa sztywne mosty i SPOA ma sens zeby wsadzic 4 wieksze kola ---- MISTRZU

Chyle czoła przed twoja wiedzą. :)3
Schyl czoła przed swoją "wiedzą"...

Nie chce mi się tracić czasu na takie dyskusje...
Bo moim zdaniem SPOA to nie tylko większe koła...

Ale ja się pewnie zupełnie nie znam.

Pogadaj z kolegą "Misiek Cypr".
On widział longa z dwoma sztywnymi mostami....

Co prawda jak sam mówi nie wie "jak gość to zrobił", ale podejrzewa...

Cóż ja tam taki podejrzliwy nie jestem.

Ja czytam uważnie posty.

I o tym "Pajero" to czytałem dużo wcześniej niż miesiąc temu.

Kolega ma ksywkę "rudypajero.koszalin".

A mosty pochodzą od Robura z tego co pamiętam.

Serdecznie pozdrawiam...

Wczasowicz

Post autor: Wczasowicz » sob paź 20, 2007 6:25 pm

Misiek Cypr pisze:[Kolego Wczasowicz,

Zanim kogos skrytykujesz, pomysl troche. A jak ktos Ci dobrze radzi, to nie zlosc sie !![/
Nigdy się nie złoszczę, jeśli ktoś dobrze mi radzi....

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Balu-Balu

Kontaktowanie:

Post autor: Balu-Balu » ndz paź 21, 2007 12:35 am

BooBoo pisze:ksywka jest może od kompleksów 8)

Czytam ten temat i cytująć wieszcza:
śmiech pusty mnie ogarnął a później litość i trwoga.

Wczasowicz zadał pytanie trochę "nietypowe" ale wiedze to się zdobywa czasem i na chorych pomysłach i błedach. A czasem stworza się coś naprawde dobrego. Próbuj, kombinuj, lepsze to niż robienie innych krzywdy. Ja tam trzymam za niego kciuki.

BaluBalu

Najwięcej pieprzy i kasztani, wyzywa innych od virtual-offroaderów a z tego co widze to sam taki jest.
Wyluzuj trochę bo już masz opinie nieciekawą.
O tyle dobrze, że w błocie się chyba nie spotkamy, bo sądząc po czasie jaki przesiadujesz na forum to teren widzisz jak mama każe ci skopać ogródek.
Wpada nowy na imprezę :)3
ziew bracie, ziew

A na jaką imprez ja tu wpadłem? Widziałeś kiedyś prawdziwą imprezę? To ja Ci wyjaśnię z innej beczki. Raz już to robiłem ale jesteś typem któremu to jeszcze raz wyjaśnię. Wpadam, patrzę a wszyscy kupę walą i tak sobie pomyślałem, że jak mi się sr.ć nie chce to nie będę kupy robił. Tak wygląda ta Twoja impreza. Jeśli tylko na takich imprezach bywasz to gratuluję. Radzę Ci się już teraz za apteką się rozejrzeć, jest już na to rada. A o opinię to ja sam będę dbał, Ty nie próbuj. Nie interesuje mnie również Twoja opinia na mój temat, mojej na Twój nie będę wypowiadał, nie jesteś tego wart. Błysnąłeś przed kumplami, miałeś swoje 5 minut i już spadaj bo ferment robisz. I w błocie się też nie spotkamy, ja widzę jego powierzchnię, nie będę się dla Ciebie zagłębiał. Jeśli masz jeszcze jakieś inne nie jasności, nie domówienia to proponuję już na pw, inni na pewno nie chcą tego czytać. Chyba, że potrzebujesz publiczność to co innego. Generalnie myślę, że potrzebujesz, ale to już Ty wybierzesz.
Mówię co myślę, robię co mówię, już nie jem co lubię.
"nullo retentus impedimento"

Awatar użytkownika
BooBoo

Post autor: BooBoo » ndz paź 21, 2007 8:35 am

Nie muszę tego wysyłac na PW napisze publicznie. Nawet jak dostanę ostrzeżenie to trudno.

jesteś synek chamem i prostakiem. Podobnego buraka jeszcze tu nie widziałem. Widzę że zchamienie i zdegenerowanie umysłowe dopada niektórych w wyjątkowo bolesny sposób.

Dziecinka co boi się nawet własną fote wkleić i żyje tylko z postaciami z kreskówek. Cały świat jest be bo mamusia nakryła na masturbacji?

Pogłaskac, czekaladkę dać?

Dla mnie nie istniejesz.

Spadaj głąbie na jakies dresiarskie imprezki.

Ale ubaw miałem po pachy. Obśmiałem się jak norka. Tyle, że z upośledzonych psychicznie to chyba nie wolno się śmiać :-?

ZIEW.
Ziemia jest płaska, każdy to widzi. Za wyjątkiem mojej wiochy gdzie jest ewidentnie wypukła.

Awatar użytkownika
gossy

Post autor: gossy » ndz paź 21, 2007 10:04 am

Jakoś mam podobne odczucie jak ty Boo-Boo
Koleś nakazuje jak masz odpowiadać, nakazuje tylko myśleć jak on, nakazuje kiedy masz spadać.
Balu - masz jakieś problemy to znajdź sobie dobrego psychoanalityka a virtual-offroad uprawiaj na forum http://www.SPOA-wiemnajlepiej4x4.com
I możesz sobie ziewać do bólu.
------------

Awatar użytkownika
Adas

Kontaktowanie:

Post autor: Adas » ndz paź 21, 2007 10:10 am

BooBoo, oj jak się mylisz , jak sie mylisz :)21
Balu Balu to dusza towarzystwa, szkoda, że go nie znasz , on robił w terenie , gdy my wszyscy jeszcze jedliśmy w piaskownicy odciski z butów , mówią , że to zapiekanki :)21 .

Awatar użytkownika
gossy

Post autor: gossy » ndz paź 21, 2007 10:14 am

Adas pisze:BooBoo, oj jak się mylisz , jak sie mylisz :)21
Balu Balu to dusza towarzystwa, szkoda, że go nie znasz , on robił w terenie , gdy my wszyscy jeszcze jedliśmy w piaskownicy odciski z butów , mówią , że to zapiekanki :)21 .
I to upoważnia go do takiego zachowania jakie pokazuje w tym temacie??
Ma monopol na wszechwładzę i "starszyznę" ??
------------

Awatar użytkownika
+ AND +

Post autor: + AND + » ndz paź 21, 2007 10:15 am

Balu-Balu pisze:
A na jaką imprez ja tu wpadłem? Widziałeś kiedyś prawdziwą imprezę? To ja Ci wyjaśnię z innej beczki. Raz już to robiłem ale jesteś typem któremu to jeszcze raz wyjaśnię. Wpadam, patrzę a wszyscy kupę walą i tak sobie pomyślałem, że jak mi się sr.ć nie chce to nie będę kupy robił. Tak wygląda ta Twoja impreza. Jeśli tylko na takich imprezach bywasz to gratuluję. Radzę Ci się już teraz za apteką się rozejrzeć, jest już na to rada. A o opinię to ja sam będę dbał, Ty nie próbuj. Nie interesuje mnie również Twoja opinia na mój temat, mojej na Twój nie będę wypowiadał, nie jesteś tego wart. Błysnąłeś przed kumplami, miałeś swoje 5 minut i już spadaj bo ferment robisz. I w błocie się też nie spotkamy, ja widzę jego powierzchnię, nie będę się dla Ciebie zagłębiał. Jeśli masz jeszcze jakieś inne nie jasności, nie domówienia to proponuję już na pw, inni na pewno nie chcą tego czytać. Chyba, że potrzebujesz publiczność to co innego. Generalnie myślę, że potrzebujesz, ale to już Ty wybierzesz.
skad ty sie urwales ??

idz dziecko poszukaj sobie forum 5-10-15 -to cos w sam raz dla ciebie :)2
Nissan GR - era motania
Sportage - dupowoz
cos nadchodzi ...wiekszego
gps 21.3... -51.5...

Awatar użytkownika
Balu-Balu

Kontaktowanie:

Post autor: Balu-Balu » ndz paź 21, 2007 10:27 am

BooBoo pisze:Nie muszę tego wysyłac na PW napisze publicznie. Nawet jak dostanę ostrzeżenie to trudno.

jesteś synek chamem i prostakiem. Podobnego buraka jeszcze tu nie widziałem. Widzę że zchamienie i zdegenerowanie umysłowe dopada niektórych w wyjątkowo bolesny sposób.

Dziecinka co boi się nawet własną fote wkleić i żyje tylko z postaciami z kreskówek. Cały świat jest be bo mamusia nakryła na masturbacji?

Pogłaskac, czekaladkę dać?

Dla mnie nie istniejesz.

Spadaj głąbie na jakies dresiarskie imprezki.

Ale ubaw miałem po pachy. Obśmiałem się jak norka. Tyle, że z upośledzonych psychicznie to chyba nie wolno się śmiać :-?

ZIEW.
:D niezły poziom !! !!

Awatar użytkownika
Adas

Kontaktowanie:

Post autor: Adas » ndz paź 21, 2007 10:27 am

Koledzy jak łatwo wywołać tu burze w szklance wody, po tym temacie wspaniale widać jak Polak nie lubi jak mu sie coś nakazuje i jaka agresja w Niego wzbiera , jesteśmy walecznym narodem , widać to na przykładzie tego tematu.
Widać także ogromne zfrlustrowanie , Idźmy na wybory !!

Awatar użytkownika
Balu-Balu

Kontaktowanie:

Post autor: Balu-Balu » ndz paź 21, 2007 10:29 am

gossy pisze:
Adas pisze:BooBoo, oj jak się mylisz , jak sie mylisz :)21
I to upoważnia go do takiego zachowania jakie pokazuje w tym temacie??
Ma monopol na wszechwładzę i "starszyznę" ??

Zastanów się kto pierwszy dał dupy w tym temacie?

Awatar użytkownika
Balu-Balu

Kontaktowanie:

Post autor: Balu-Balu » ndz paź 21, 2007 10:30 am

+ AND + pisze:
Balu-Balu pisze:
skad ty sie urwales ??

idz dziecko poszukaj sobie forum 5-10-15 -to cos w sam raz dla ciebie :)2

s kontowni :D

Awatar użytkownika
Balu-Balu

Kontaktowanie:

Post autor: Balu-Balu » ndz paź 21, 2007 10:31 am

Adas pisze:Koledzy jak łatwo wywołać tu burze w szklance wody, po tym temacie wspaniale widać jak Polak nie lubi jak mu sie coś nakazuje i jaka agresja w Niego wzbiera , jesteśmy walecznym narodem , widać to na przykładzie tego tematu.
Widać także ogromne zfrlustrowanie , Idźmy na wybory !!

Idę na wybory, narka. :)21 :)21 :)21

Awatar użytkownika
Gerappa
Lokalizacja: Śląsk, chwilowo brak konkretnego namiaru... tu i tam, od Ameryki po Pekin
Kontaktowanie:

Post autor: Gerappa » ndz paź 21, 2007 10:57 am

:)21 uuufff

gorąco tu było
Mitsubishi Pajero 2,8 TDI
... nie ma mocnych , a Misiek jest !

http://www.bokserywpotrzebie.pl/

Awatar użytkownika
gossy

Post autor: gossy » ndz paź 21, 2007 10:59 am

Balu-Balu pisze:Zastanów się kto pierwszy dał dupy w tym temacie?
Zastanowiłem się - i mam tylko jedną odpowiedź BALU-BALU DAŁ DUPY pierwszy swoją arogancją, chamstwem i pieniactwem (trudne słowo :wink: ).
Nie zadroszczę osobom z którymi bywasz na imprezach.

Przejrzałem twoje posty - od marca 2007 udzielasz się na forum, masz już niezły wynik - ale może 10% twoich postów pomogło innym, jesteś kasztan pierwszej wody. Tak więc nie siej tutaj nakazów pisania konkretów bo sam tego nie robisz.

Zapisz się na "czarną listę offroaderów" bo tam jesteś najaktywniejszy.
------------

Awatar użytkownika
Balu-Balu

Kontaktowanie:

Post autor: Balu-Balu » ndz paź 21, 2007 11:52 am

gossy pisze:
Balu-Balu pisze:Zastanów się kto pierwszy dał dupy w tym temacie?
Zastanowiłem się - i mam tylko jedną odpowiedź BALU-BALU DAŁ DUPY pierwszy swoją arogancją, chamstwem i pieniactwem (trudne słowo :wink: ).
Nie zadroszczę osobom z którymi bywasz na imprezach.

Przejrzałem twoje posty - od marca 2007 udzielasz się na forum, masz już niezły wynik - ale może 10% twoich postów pomogło innym, jesteś kasztan pierwszej wody. Tak więc nie siej tutaj nakazów pisania konkretów bo sam tego nie robisz.

Zapisz się na "czarną listę offroaderów" bo tam jesteś najaktywniejszy.
Podać Ci "ważniaku" jeszcze inne fora na których bywam? Nie udzielam sie tu również dla gwiazdek. Twojej psychoanalizy też nie zrobię.Mam wyższe cele. Czy Ty skończysz dopiero jak Ci prąd wyłączą? Może posprzątaj lepiej swój pokój? Nie chce mi się już z Tobą pisać. Kolega Wczasowicz ten post dobrze skwitował.

Awatar użytkownika
Misiek Bielsko

Kontaktowanie:

Post autor: Misiek Bielsko » ndz paź 21, 2007 12:49 pm

No to jak w koncu nazywasz swojego uazika, bejbe? :)21

Awatar użytkownika
gossy

Post autor: gossy » ndz paź 21, 2007 1:35 pm

Balu-Balu pisze: Podać Ci "ważniaku" jeszcze inne fora na których bywam? Nie udzielam sie tu również dla gwiazdek. Twojej psychoanalizy też nie zrobię.Mam wyższe cele. Czy Ty skończysz dopiero jak Ci prąd wyłączą? Może posprzątaj lepiej swój pokój? Nie chce mi się już z Tobą pisać. Kolega Wczasowicz ten post dobrze skwitował.
No i widzisz, sam potwierdzasz swoje chamstwo, chyba jednak zbierasz gwiazdki. Biegnij do swojej piaskownicy robić błotko w wiaderku, i nie zapomnij wysmarować nim swojego autka.

Kończę w tym temacie - nie będę się zniżał do twojego "podwórkowego" poziomu, dyskusja z tobą nic nie wnosi. :)3
------------

Awatar użytkownika
Eskapada

Post autor: Eskapada » ndz paź 21, 2007 1:36 pm

Wczoraj ze swoją Karolinką zrobiliśmy 3 buteleczki Carlo Rossi zjedliśmy dwie pizze wiadro popcornu, i przegadaliśmy kilka godzin do 1 w nocy w towarzystwie SuxiXL a dziś ??. Dziś jest fajna pogoda idealna na spacer do urn wyborczych. We Wrocławiu świeci słoneczko, wieje chłodny wiaterek – wspaniała jesień……

:)21
Dżip z lebiodką :)21
GSM 501 44 66 33

Awatar użytkownika
gossy

Post autor: gossy » ndz paź 21, 2007 1:41 pm

Eskapada pisze:Wczoraj ze swoją Karolinką zrobiliśmy 3 buteleczki Carlo Rossi zjedliśmy dwie pizze wiadro popcornu, i przegadaliśmy kilka godzin do 1 w nocy w towarzystwie SuxiXL a dziś ??. Dziś jest fajna pogoda idealna na spacer do urn wyborczych. We Wrocławiu świeci słoneczko, wieje chłodny wiaterek – wspaniała jesień……
:)21
Bartek - właśnie przeciwko takim ludziom głosowałem (czyt. B-B) :lol: :lol:
------------

Awatar użytkownika
Balu-Balu

Kontaktowanie:

Post autor: Balu-Balu » ndz paź 21, 2007 1:43 pm

gossy pisze:
Balu-Balu pisze: Podać Ci "ważniaku" jeszcze inne fora na których bywam? Nie udzielam sie tu również dla gwiazdek. Twojej psychoanalizy też nie zrobię.Mam wyższe cele. Czy Ty skończysz dopiero jak Ci prąd wyłączą? Może posprzątaj lepiej swój pokój? Nie chce mi się już z Tobą pisać. Kolega Wczasowicz ten post dobrze skwitował.
No i widzisz, sam potwierdzasz swoje chamstwo, chyba jednak zbierasz gwiazdki. Biegnij do swojej piaskownicy robić błotko w wiaderku, i nie zapomnij wysmarować nim swojego autka.

Kończę w tym temacie - nie będę się zniżał do twojego "podwórkowego" poziomu, dyskusja z tobą nic nie wnosi. :)3

Dzięki a nawet wielkie dzięki, jesteś Wielki a nawet bardo Wielki. I taka mała wstawka, jak do kogoś piszesz to z wielkiej litery ale to Ci w siódmej klasie powiedzą. :D :D Wolę być chamski niż głupi. :)2

Bartek - właśnie przeciwko takim ludziom głosowałem (czyt. B-B)

Ja też.

Awatar użytkownika
gossy

Post autor: gossy » ndz paź 21, 2007 1:51 pm

Balu-Balu pisze: Dzięki a nawet wielkie dzięki, jesteś Wielki a nawet bardo Wielki. I taka mała wstawka, jak do kogoś piszesz to z wielkiej litery ale to Ci w siódmej klasie powiedzą. :D :D Wolę być chamski niż głupi. :)2

Bartek - właśnie przeciwko takim ludziom głosowałem (czyt. B-B)

Ja też.
Na duża literę to trzeba sobie zasłużyć. Najwyższy czas żebyś zmienił sobie nick-a na "B-B jestem chamem".
Cieszę się bardzo że zagłosowałeś przeciwko ludziom takim jak ty sam :lol: :lol: :lol:
------------

Awatar użytkownika
gossy

Post autor: gossy » ndz paź 21, 2007 1:53 pm

Koniec już pyskówki.
Mądrzejszy ustępuje Balu-Balu :wink: :wink:
------------

ODPOWIEDZ

Wróć do „Mitsubishi”