Nazwijmy rzecz po imieniu. Pajero 3 do wypraw (nie wycieczek po zach, Europie) nadaje się jak krowa do ciągnięcia karocy. Da się, ale ani będzie sprawnie, ani stylowo

Moderator: Kosiarz
po tym kambeku strasznie ofensywny się zrobiłeś...Damian pisze:Mroczny, że Ci się chce.
Nazwijmy rzecz po imieniu. Pajero 3 do wypraw (nie wycieczek po zach, Europie) nadaje się jak krowa do ciągnięcia karocy. Da się, ale ani będzie sprawnie, ani stylowo
eeee, ja nie o tym, że odradzasz PajeroMroczny pisze:ee tam winowajca (...)
Trochę zły przykład , ale sens dobry.Damian pisze:Mroczny, że Ci się chce.
Videlec pisze: To jest ten wyższy poziom w argumentacji
ale zabawa była przednia
jak zawsze 120/80Videlec pisze: oooo, witamy kolejnego ciśnieniowca![]()
Tak chcialem Ci zaimponowacVidelec pisze: I po coś tyś sie biedaku tyle opisał, rozumiem chciałeś zablysnąc, no i git, merytoryka az sie przelewa w każdym zdaniu... a może to woda... hmmm nie ważne![]()
Nie mam co komentowac...Videlec pisze: to jest tak, choć byś napisał prowokacyjnego posta, ktorego treść całkiem wyraźnie wskazuje na taki charakter, mało tego, gdybyś pod spodem wyraznie napisał, że ironizujesz (karwa no, musze sam siebie zacytować) "posiadacze Pytrola szybko dostają białej grączki gdy tylko ktoś zadrwi (w tym przypadku celowo)" to i tak gary będą sie buzowały, ślepo broniąc czci Patrola jak niepodległościnie wiem czy mam podziwiać czy współczuć
![]()
Widzisz ja mam w doopie czy ktos mi powie ze Terrano jest cacy czy jest chooojowe, ja nim lubie jezdzic, bo mnie pasuje do tego do czego go wykorzystuje, nastepny bedzie Patrol bo ... takie mam widzi misie, a jak masz inne to mozesz jak dla mnie rowerem jezdzic... albo na wrotkachVidelec pisze: Dla Ciebie Grzesiu dodam, ze terano też jest do doopy o czym ci napisali nawet twoi wspolbratyncy z dzialu nissana co z trudem przelknąłeś
Paszczak,
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość