Pozdrawiam forumowiczów 4x4

Moderator: Kosiarz
rafplesz pisze:Witam wszystkich. Mam na imię Rafał i jestem z Bełchatowa. Jestem jeszcze świeży na forum i w offroad. Nabyłem niedawno L200 z 2007r wersja DAKAR, czyli super select z automatem i mocy 167km. Fotki dodałem do "Nasze Miśki - Zdjęcia" Pozdrawiam wszystkich.
No bo właśnie skończył się (40 dniowy) Postalibia1112 pisze:Długo trzeba bylo czekać na Pierwszy Post
WitamyRamzeska pisze:Witam jako nowicjuszka!
L200 jeżdżę od dwóch lat. Sprawdza się zarówno w terenie jak i w trasie. Jest niesamowita poprzez swoje dwukolorowe umalowanie lila-srebro.
Pozdrawiam!
to zostaw sobie tą kasę na koszty imprezy i pojedź roweremPolsky pisze:Witam.
Planuje zakup L200 do firmy ale rowniez do zabawy. Ma byc demo carem firmowym.
Chce nim wystartowac Rmf Marocco challange wiec bede mial pewnie pytania co do zawieszenia etc Moj budzet to okolo 20tys zl
Poki co zaglebiam sie w lekture forum.
Pozdrawiam z Wrocławia
Spkojnie, budżet na koszt imprezy pokrywają mi sponsorzyAdas pisze:to zostaw sobie tą kasę na koszty imprezy i pojedź roweremPolsky pisze:Witam.
Planuje zakup L200 do firmy ale rowniez do zabawy. Ma byc demo carem firmowym.
Chce nim wystartowac Rmf Marocco challange wiec bede mial pewnie pytania co do zawieszenia etc Moj budzet to okolo 20tys zl
Poki co zaglebiam sie w lekture forum.
Pozdrawiam z Wrocławia
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość