Jestem tu nowy i witam wszystkich
Moderator: Kosiarz
Re: Jestem tu nowy i witam wszystkich
A to pech.. mam nadzieje, że szybko stanie na kolach;-)
Pozdrawiam i życze powodzenia w pracach z autem
Pozdrawiam i życze powodzenia w pracach z autem
Wysokość liftu należy dopasować do wzrostu teściowej
L200 4d56
L200 4d56
-
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Witam Wszystkich co prawda nie jestem nowy ale dawno mnie nie było a jak byłem to w dziale Dżipa 

Mitubaszi L200 '97 podniesiony opony 31/10,5/15
XJ '90 np 242 LSD 2" na sprzedaż
XJ '90 np 242 LSD 2" na sprzedaż
-
- jestem tu nowy...
Witam. Mam na imię Marcin i od roku jestem szczęśliwym lub nie posiadaczem Pajero 3.0 V6 rok 1998. Śledzę to forum od dłuższego czasu i coraz bardziej wciąga mnie tematyka Off road. Na razie jeżdzę rekreacyjnie w teren i naprawiam auto
tzn pospawałem ramę trochę drobnych poprawek lakierniczych, no i ostatnio po wklejeniu auta padło sprzęgło.
Dziękuję wszystkim którzy na tym forum pomagają nowicjuszom odnaleźć się w trudnym temacie jakim jest off road.
Pozdrawiam.
ps. Wszelkie porady jak ulepszyć auto mile widziane szczególnie ze świętokrzyskiego oraz proszę o pomoc jak umieścić avatar bo próbowałem jak w instrukcji i coś mi nie wychodzi

Dziękuję wszystkim którzy na tym forum pomagają nowicjuszom odnaleźć się w trudnym temacie jakim jest off road.
Pozdrawiam.
ps. Wszelkie porady jak ulepszyć auto mile widziane szczególnie ze świętokrzyskiego oraz proszę o pomoc jak umieścić avatar bo próbowałem jak w instrukcji i coś mi nie wychodzi
- boczek140
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Witam serdecznie.
Mam na imię Konrad od dłuższego czasu planuję rozpocząć zabawę w offroad-owanie, z jakim skutkiem, zobaczymy. Trochę czasu już rozglądam się za jakimś autem i wybór padł na Pajero I, pomimo opinii jakie wyczytałem na temat tego auta, że niby nie nadaje się w teren itp. Nawet dzisiaj wybieram się na oględziny jednego egzemplarza. Mam nadzieję że znajdę tu przydatne informację niezbędne to realizacji swoich planów.
Pozdrawiam. Będę wdzięczny za wszelkie sugestie co do przeróbek auta .
Mam na imię Konrad od dłuższego czasu planuję rozpocząć zabawę w offroad-owanie, z jakim skutkiem, zobaczymy. Trochę czasu już rozglądam się za jakimś autem i wybór padł na Pajero I, pomimo opinii jakie wyczytałem na temat tego auta, że niby nie nadaje się w teren itp. Nawet dzisiaj wybieram się na oględziny jednego egzemplarza. Mam nadzieję że znajdę tu przydatne informację niezbędne to realizacji swoich planów.
Pozdrawiam. Będę wdzięczny za wszelkie sugestie co do przeróbek auta .
- Łukasz Hunter
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Witam!
Mam na imię Łukasz mieszkam w okolicach trójmiasta od trochę ponad miesiąca jestem posiadaczem Pajero I krótkiego 2,6beznyna i jestem ostro zajarany offroadem w poprzedni weekend wziąłem udział w rajdzie w Kościerzynie i bardzo dużo się dowiedziałem na temat off roadu. Także jeszcze raz witam wszystkich i pozdrawiam
Mam na imię Łukasz mieszkam w okolicach trójmiasta od trochę ponad miesiąca jestem posiadaczem Pajero I krótkiego 2,6beznyna i jestem ostro zajarany offroadem w poprzedni weekend wziąłem udział w rajdzie w Kościerzynie i bardzo dużo się dowiedziałem na temat off roadu. Także jeszcze raz witam wszystkich i pozdrawiam
- PAJERO Driver
Tak więc WitamŁukasz Hunter pisze:Witam!

Pajero Classic 2.5 IntercoolerTurbo do przeróbki.....
GG: 4883455
GG: 4883455
Witam
Jestem od niedawna szczęśliwym posiadaczem Miska
Mam nadzieję że znajdę tu wszelką pomoc w trakcie eksploatowania mojego pluszaka
Pozdrawiam Norbert
Jestem od niedawna szczęśliwym posiadaczem Miska

Mam nadzieję że znajdę tu wszelką pomoc w trakcie eksploatowania mojego pluszaka

Pozdrawiam Norbert
Pajero II SS, 2,5 TD, 3D, BF A/T 31", 2 x Hella Luminator Chromium Celis
- maciek ttl
-
Witam serdecznie wszystkich mitsumaniaków
i innych maniaków 4x4
i innych maniaków 4x4
Pozdrawiam
Maciek
Maciek
witam wszystkich
!
Od jakiegoś czasu jestem posiadaczem PII krótkiego, takiego wynalazku co ma plastikową pakę z tyłu jak policyjna suka, ostatnio zaskoczyłem trochę i co mogę ''grzebię" sam. pozdrawiam forumowiczów

Od jakiegoś czasu jestem posiadaczem PII krótkiego, takiego wynalazku co ma plastikową pakę z tyłu jak policyjna suka, ostatnio zaskoczyłem trochę i co mogę ''grzebię" sam. pozdrawiam forumowiczów
Witam wszystkich i pozdrawiam. Jeszcze nie mam auta ale się rozglądam za jakimś Pajero2, póki co śmigam quadem.
Pajero II 2.8 TD srebrny 

Witam, nazywam się Tomek i jestem nowym posiadaczek Miska II 2,8 TD.
Witam serdecznie. Od 2 dni jestem właścicielem MP I ( 89 r., 2.5 tdi, manual). Jest to mój pierwszy samochód. Na dobrą sprawę nie wiele sie znam na silnikach itd., ale po przeczytaniu kilku wątków na forum ze zdumieniem widzę że bardzo dużo użytkowników 4x4 radzi sobie doskonale w bieżących naprawach i remontach! Chciałbym podziękować wszystkim którzy służą pomocą i radą innym. Znalazłem mnóstwo ciekawych a zarazem ważnych informacji. Postaram się wkleić kilka fotek mojego MP I.
Jeszcze raz witam i pozdrawiam!
Rafał : Syców.
Jeszcze raz witam i pozdrawiam!
Rafał : Syców.
Witam WSZYSTKICH. Mam na imie Grzesiek i jestem posiadaczem PAJERO II 2.8 Long SS
Witam wszystkich mitsumaniaków 
Jestem szczęśliwym posiadaczem Pajero III 2,5 TDI.
Dawid.

Jestem szczęśliwym posiadaczem Pajero III 2,5 TDI.
Dawid.
Cześć, mam na imię Andrzej.
Pójdę i Pajero remoniruyu czterech lat, Mam kilka
Rodzina 2.8Na uchwyt, 5 drzwi koła 33x12.5 AT
żona idzie na krótkim 3,5 koła 33x12.5 AT
długości 2,8 Automatic koła 33x10.5
I walka z silnikiem 2,5 koła 35x14 R15
http://foto.mail.ru/mail/cka4ek/309#pho ... ek/309/312
http://foto.mail.ru/mail/cka4ek/53#phot ... 4ek/53/308
http://foto.mail.ru/mail/cka4ek/53?page ... a4ek/53/63
Pójdę i Pajero remoniruyu czterech lat, Mam kilka
Rodzina 2.8Na uchwyt, 5 drzwi koła 33x12.5 AT
żona idzie na krótkim 3,5 koła 33x12.5 AT
długości 2,8 Automatic koła 33x10.5
I walka z silnikiem 2,5 koła 35x14 R15
http://foto.mail.ru/mail/cka4ek/309#pho ... ek/309/312
http://foto.mail.ru/mail/cka4ek/53#phot ... 4ek/53/308
http://foto.mail.ru/mail/cka4ek/53?page ... a4ek/53/63
Pajero 2.8, fajka, Warn 9000, AT33.12.5R15, ARB
Fanie zdjęcia niesamowite tereny - no i widać lubisz Mitsubishi

Dżip z lebiodką
GSM 501 44 66 33

GSM 501 44 66 33
Czego jak czego ale bagien na Białorusi nie brakuje to i jest gdzie pojeździć.
Na Białorusi prawie same bagna, góry i nie gliniane
Z poważaniem,
pinkerton
Z poważaniem,
pinkerton
Pajero 2.8, fajka, Warn 9000, AT33.12.5R15, ARB
powitoł , niby szukałem czegoś innego , a jakoś montero wpadło 

https://www.facebook.com/PorscheTransaxlePolska <---- masz FB, lubisz klasyczną motoryzacje ?
-
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Witam,
Mam na imię Przemek i od 2 tygodni jestem szczęśliwym posiadaczem Pajero I 3.0 v6 Z 1991r. Co prawda do tej pory miałem okazję pojeździć nim półtora dnia i od tamtej pory stanął na warsztacie, gdzie jest poddawany zabiegom odmładzającym i ortopedycznym, ale myślę, że za ok. 2 tygodnie będzie można nim wyruszyć do lasu. Samochód ten ma głównie służyć do wyjazdów na polowanie i rekreacyjnych.
Pozdrawiam Wszystkich.
Z góry przepraszam za wszystkie głupie uwagi, których będę sprawcą.
Mam na imię Przemek i od 2 tygodni jestem szczęśliwym posiadaczem Pajero I 3.0 v6 Z 1991r. Co prawda do tej pory miałem okazję pojeździć nim półtora dnia i od tamtej pory stanął na warsztacie, gdzie jest poddawany zabiegom odmładzającym i ortopedycznym, ale myślę, że za ok. 2 tygodnie będzie można nim wyruszyć do lasu. Samochód ten ma głównie służyć do wyjazdów na polowanie i rekreacyjnych.
Pozdrawiam Wszystkich.
Z góry przepraszam za wszystkie głupie uwagi, których będę sprawcą.
to tak jak ja tez jedynka v6 tylko 2 lata starsza
jutro podjezdzam do mechanika zeby benzyne ogarnal bo jezdze na gazie tylko poki co
jutro podjezdzam do mechanika zeby benzyne ogarnal bo jezdze na gazie tylko poki co
https://www.facebook.com/PorscheTransaxlePolska <---- masz FB, lubisz klasyczną motoryzacje ?
Witam. Jak nakazują dobre zwyczaje jestem w tym temacie aby się przywitać i przedstawić. Nazywam się Karol i jestem na etapie szukania auta 4x4.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Witaj! Uzupelnij profil 

Mitsu Pajero dwałosiem tedeji. Było.Vitara była. Sportage 8V był. V70 2.5tdi jest. XC90 2.4 D5 jest.
Witam Wszystkich
Jestem nowym posiadaczem Mitsubishi Pajero Sport.
Pozdrawiam wszystkich Fanów 4x4
Anceps
Jestem nowym posiadaczem Mitsubishi Pajero Sport.

Pozdrawiam wszystkich Fanów 4x4

Anceps