Jestem tu nowy i witam wszystkich
Moderator: Kosiarz
- Fiba
-
- Kontaktowanie:
Re: Jestem tu nowy i witam wszystkich
Gratulacje 

Lepszy głupiec wędrujący po świecie od mędrca ,który siedzi w domu.
Patrol Y60 2.8
Patrol Y61 2.8
Patrol Y60 2.8
Patrol Y61 2.8
No to i ja się przywitam. Od kilku tygodni jestem właścicielem Pajero Sport 1999 GLS, 2,5TDI. To mój pierwszy diesel i ciężko mi się przyzwyczaić do klekotu i wibracji
, ciężko się też przyzwyczaić do nowego przelicznika "ile kosztuje przejechanie 100km", ale gdyby tylko to było najważniejsze to nie kupowałbym 4x4. Za to ma webasto 
Miał być Jeep ale w przeddzień zakupu pojechałem zobaczyć jeszcze Pajero no i tydzień później jeździłem już Pajero
Mam kilka pytań i pewnie będę je zadawał w odpowiednim miejscu.
Mam też nadzieję że na wakacjach pojedzie gdzieś w daleką trasę (plany już są...), no i że co jakiś czas będzie jeździł w terenie, po odpowiednim przygotowaniu...

Miał być Jeep ale w przeddzień zakupu pojechałem zobaczyć jeszcze Pajero no i tydzień później jeździłem już Pajero
Mam kilka pytań i pewnie będę je zadawał w odpowiednim miejscu.
Mam też nadzieję że na wakacjach pojedzie gdzieś w daleką trasę (plany już są...), no i że co jakiś czas będzie jeździł w terenie, po odpowiednim przygotowaniu...
Tomek
Witam szanownych forumowiczów,
Jak niektórzy zdąrzyli już słusznie zauważyć jestem tu nowy a nawet bardziej niż nowy bo nie nabyłem jeszcze Mitsu, niemniej jednak od jakiegoś czasu śledzę forum i poddaję roważaniom różne opcje zakupu ale większość skałania sie ku Pajero 2.5 td bądź V6 stąd też przywitanie w dziale Mitsubishi.
Pozdrawiam wszystkich obecnych, byłych i przyszłych posiadaczy marki.
majchas.
Jak niektórzy zdąrzyli już słusznie zauważyć jestem tu nowy a nawet bardziej niż nowy bo nie nabyłem jeszcze Mitsu, niemniej jednak od jakiegoś czasu śledzę forum i poddaję roważaniom różne opcje zakupu ale większość skałania sie ku Pajero 2.5 td bądź V6 stąd też przywitanie w dziale Mitsubishi.
majchas.
majchas pisze:Witam szanownych forumowiczów,
majchas.
Witaj

Która wersja Pajero Cię interesuje I czy II ?
Jak II to przygotuj sobie min 15,000 zł jak chcesz kupić Pajero bez problemów przynajmniej na początku

@sz4kalsz4kal pisze:majchas pisze:Witam szanownych forumowiczów,
majchas.
Witaj
Która wersja Pajero Cię interesuje I czy II ?
Jak II to przygotuj sobie min 15,000 zł jak chcesz kupić Pajero bez problemów przynajmniej na początku![]()
skłaniam się do PII im młodsze tym lepiej, no i koniecznie w wersji SS. Ogólnie auto miałoby służyć jako drugie głównie dla mnie żeby zawieść tyłek do pracy no i oczywiście na weekendowe wycieczki do lasu, lekki teren może z czasem coś więcej. Być może jestem w błędzie ale oczekiwałbym żeby auto było w nienagannej kondycji i umożliwiało tym samym bezstresową realizacje przejażdżek krajoznawczych (bliższych i dalszych zarówno po czarnym i po szutrach) uwzględniając odrobinę zabawy w lekkim terenie.
Wszystkie sugestie mile widzane.
pozdrawiam
majchas
Witam. Dopiero zaczynam swoją przygode z Mitsu. Wcześniej jezdziłem Suzuki Samurai ale sie zrobił torszke przymały jak na moje potrzeby. Po obejżeniu kilku maszyn w polsce wybór padł na maszyne z Niemiec od pierwszgo właściciela.Mitsubishi Pajero 2 2.8 TDI rocznik 94. Cena przystępna za względy na ślizgające sie sprzęgło.Oraz wyciekający olej odmą. Ale z tym już sie uporałem. Buda w 3 furtkach z dwoma niewielkimi ogniskami korozji. Rame lekko ruda już zaczeła brać ale nie wymaga niczego więcej jak odpowiedniej konserwacji.
- pysiu1
- jestem tu nowy...
Witam Serdecznie wszystkich od dnia dzisiejszego jestem posiadaczem Pajero III 3d 3.2did
ps.ma ktoś instrukcje obsługi do tego modelu w języku polskim bo nie mogę znależć.
ps.ma ktoś instrukcje obsługi do tego modelu w języku polskim bo nie mogę znależć.
Witamy,witamy 

Wysokość liftu należy dopasować do wzrostu teściowej
L200 4d56
L200 4d56
Witam wszystkich kolegow. Widze ze tu tez jest ciekawie 

- maciej_s3
- jestem tu nowy...
Witam wszystkich.
Off-roadem interesuję się od kiedy w wieku 13 lat tata pierwszy raz zabrał mnie na rajd terenowy.
Od roku jestem w posiadaniu Mitsubishi Pajero I 89r. 2.5 TD. Autko na razie nie nadaje się do rajdów lecz po paru wycieczkach do lasu przekonałem się, że to naprawdę solidna i dzielna maszyna. Zdecydowałem, że dołożę wszelkich starań aby doprowadzić go do godnego stanu i pewnego dnia wystartować na rajdzie. Na razie największym wyzwaniem jest gnijąca rama i podniesienie Miśka z przodu (po wymianie resorów, dupa poszła do góry o jakieś 10cm). Na forum już znalazłem wiele przydatnych informacji, które z pewnością pomogą mi rozwijać off-road'ową pasję.
Off-roadem interesuję się od kiedy w wieku 13 lat tata pierwszy raz zabrał mnie na rajd terenowy.
Od roku jestem w posiadaniu Mitsubishi Pajero I 89r. 2.5 TD. Autko na razie nie nadaje się do rajdów lecz po paru wycieczkach do lasu przekonałem się, że to naprawdę solidna i dzielna maszyna. Zdecydowałem, że dołożę wszelkich starań aby doprowadzić go do godnego stanu i pewnego dnia wystartować na rajdzie. Na razie największym wyzwaniem jest gnijąca rama i podniesienie Miśka z przodu (po wymianie resorów, dupa poszła do góry o jakieś 10cm). Na forum już znalazłem wiele przydatnych informacji, które z pewnością pomogą mi rozwijać off-road'ową pasję.
Nie ma nic piękniejszego niż dźwięk odpalanego diesel'a w zimowy poranek
Mitsubishi Pajero 89r 2.5TD
Mitsubishi Pajero 89r 2.5TD
Witam kolegów i koleżanki (jak sądzę
)
Jestem z Wrocławia i coraz bardziej skłaniam się ku zakupowi jakiegoś starego, ale jarego
Pajero. Nie mam doświadczenia z jazdą off-road ani z samochodami terenowymi (miałem kiedyś Poloneza na gaźniku
i z tego co już zdążyłem się zoriętować mogę mieć podobne przygody) i mam nadzieję pozyskać jakieś cenne informacje przed zakupem tegoż auta.

Jestem z Wrocławia i coraz bardziej skłaniam się ku zakupowi jakiegoś starego, ale jarego

-
- jestem tu nowy...
witam mam na imię Mariusz rozglądam się za czymś ciekawym w lekki teren i do miasta ,z racji corocznej migracji do pracy w anglii gdzie pracuję w rolnictwie przydało by się coś wyżej zawieszonego żeby dojechać na pole , polnymi drogami ,moje ostatnie audi z quattro niestety było za niskie i czasem zdarzały się jakieś akcje typu urwana osłona lub nagminnie zawieszenie co roku do roboty , chciałbym kupić coś większego dla rodziny 2 + 2 + bagaże z 4x4
Witam szanownych forowiczów
Dopiero zaczynam swoją przygodę z Mitsu . Psiadam Mitsubishi Pajero 2 2.5 TDI rocznik 92. Stan niby dobry po sciagnieciu budy agonalny : D ale auto ma swoje lata i mogę mu to wybaczyć J W trakcie odbudowy piaskowania malowania itp
Dopiero zaczynam swoją przygodę z Mitsu . Psiadam Mitsubishi Pajero 2 2.5 TDI rocznik 92. Stan niby dobry po sciagnieciu budy agonalny : D ale auto ma swoje lata i mogę mu to wybaczyć J W trakcie odbudowy piaskowania malowania itp
Witam serdecznie wszystkich. To mój pierwszy post na forum, jestem tu ponieważ mam zamiar kupić Pajero II
Pozdrawiam
Pozdrawiam

- Kubek
- jestem tu nowy...
A więc przyszedł czas się oficjalnie przywitać. Wcześniej ujeżdżałem Vitarkę, od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem PII. Latamy w okolicach Wrocławia i Oławy. Fotki nowego nabytku:
Brudny:

I czysty z kolegą:

Brudny:

I czysty z kolegą:

When an opponent comes forward, move in and greet him; if he wants to pull back, send him on his way
- punxbrygade
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Witam wszystkich forumowiczów z tego działu . Mam nadzieje ze już nie długo dopadnę w swoje łapska jakiegoś misia 

syncro.pl
- mongolrally
- jestem tu nowy...
Witam.
Zachwycony urodą statku powietrznego, wzruszony komfortem bolidu, załamany kosztami eksploatacji, kupiłem V60 więc tu jestem, i będę pytał i będę różne pytania zadawał - pewnie częsciej głupie:)
sobie teraz do Disco porównam
pozdr.
Zachwycony urodą statku powietrznego, wzruszony komfortem bolidu, załamany kosztami eksploatacji, kupiłem V60 więc tu jestem, i będę pytał i będę różne pytania zadawał - pewnie częsciej głupie:)
sobie teraz do Disco porównam

pozdr.
pocjechać zobaczyć i wrocić
cóż Cię tak załamało??? przecież dyskoteka do tanich też nie należymongolrally pisze:załamany kosztami eksploatacji

Pajero
Niva
Y61
Niva
Y61
Witam Wszystkich ! 
Mam na imię Michał i od lutego jestem posiadaczem Pajero II '97 r 2.8 w longu.
Również witam wszystkich nowych użytkowników jak i starych wyjadaczy

Mam na imię Michał i od lutego jestem posiadaczem Pajero II '97 r 2.8 w longu.
Również witam wszystkich nowych użytkowników jak i starych wyjadaczy

Powitać chciałem wszystkich!!
Forum śledzę od 2004 roku głównie ze względu na Muscela aczkolwiek od 2 tygodni jestem posiadaczem - szczęśliwym Mitsubishi L200 ochrzczonej przez mojego synka Elunią
Pozdrawiam
!
Forum śledzę od 2004 roku głównie ze względu na Muscela aczkolwiek od 2 tygodni jestem posiadaczem - szczęśliwym Mitsubishi L200 ochrzczonej przez mojego synka Elunią

Pozdrawiam

Witam. Zbyszek z okolic Garwolina od miesiąca posiadania Mitsu 3.0 v6 krótki, jest zadowolony sprzętem. 

No dobra.
Wróciłem na łono natury. Nowy nie jestem, ale znów posiadłem jedynkę. Znów cholera będę Was katował zrób to sam z opisami
No to co? Do dzieła
A tak bajdełej. Nie ma kto wieści jakie ET mają fabryczne szpetne stalowe felgi w jedynce? Musiałbym jakoś przeliczyć jakie kupić do swojego pajeraka, aby nie wyszły poza obrys.
Wróciłem na łono natury. Nowy nie jestem, ale znów posiadłem jedynkę. Znów cholera będę Was katował zrób to sam z opisami

No to co? Do dzieła

A tak bajdełej. Nie ma kto wieści jakie ET mają fabryczne szpetne stalowe felgi w jedynce? Musiałbym jakoś przeliczyć jakie kupić do swojego pajeraka, aby nie wyszły poza obrys.
Dziadek 2,5TD `98
Ja mam takie felgi gdzieś w garage 

Mitasubiszi Pajoro I 3D,2.5TDI, LSD,90r
Junak M07,Husqvarna WR250 YNO JAZDA
Junak M07,Husqvarna WR250 YNO JAZDA

Oj, będę wdzięczny za infoBlues_M07 pisze:Ja mam takie felgi gdzieś w garage

Dziadek 2,5TD `98