rama Pajero II
Moderator: Kosiarz
rama Pajero II
Witam,
Zakupiłem ramę do Pajero II w wersji trzydrzwiowej. Niestety okazało się że rama nie pasuje do samochodu. Tak więc proszę o pomoc w celu identyfikacji ramy, do jakiego innego samochodu mogłaby pasować. Rama jest wypiaskowana i pokryta farbą antykorozyjną. Zdjęcia można znaleźć pod niżej danym odnośnikiem.
https://goo.gl/photos/6nneWFphnJ5S2iwK8
Pozdrawiam
Zakupiłem ramę do Pajero II w wersji trzydrzwiowej. Niestety okazało się że rama nie pasuje do samochodu. Tak więc proszę o pomoc w celu identyfikacji ramy, do jakiego innego samochodu mogłaby pasować. Rama jest wypiaskowana i pokryta farbą antykorozyjną. Zdjęcia można znaleźć pod niżej danym odnośnikiem.
https://goo.gl/photos/6nneWFphnJ5S2iwK8
Pozdrawiam
Re: rama Pajero II
Toć zagadka.
Rama od jakiegoś drążkowca, ma elementy jak z Pajero, ale jakby nie w tych miejscach co Pajero, coś w niej było przerabiane jakby.
Vinu nie ma?
Rama od jakiegoś drążkowca, ma elementy jak z Pajero, ale jakby nie w tych miejscach co Pajero, coś w niej było przerabiane jakby.
Vinu nie ma?
Jako dżentelmen upijam się po 18-stej.
-
-
Dla mnie to rama z Gallopierda
.

Nie widzialem ramy galopa a moze to rama mitsu pajero ale jedynki z konca produkcji? Byly na springach i malo obeznany handlaz mogl swiadomie lub nie wystawic ja jako pajero II
LJ 70
Problem w tym że nie ma. Rama nie wygląda na przerabianą.jradek pisze:Toć zagadka.
Vinu nie ma?
Dziękuję za odpowiedź
RADZILLA pisze:Nie widzialem ramy galopa a moze to rama mitsu pajero ale jedynki z konca produkcji? Byly na springach i malo obeznany handlaz mogl swiadomie lub nie wystawic ja jako pajero II
Co to znaczy "były na springach"? Swoją drogą, muszę sprawdzić jak wygląda rama gallopera.
- rudypajero.koszalin
- Kontaktowanie:
To jest rama od Gallopera. Świadczą o tym tuleje osłonowe dla mocowania tylnych radiusów. W pajero nie było czegoś takiego, ani w PI ani w PII.
Alkohol spożywany z umiarem, nie szkodzi nawet w dużych ilościach.
-
-
Tylko że ......
, na rosyjskim forum oglądałem zdjęcia (może zbyt mało dokładnie) jak chłopaki zaadaptowali ramę od Gallopera do Pajero.
Ileś za nią dał
.

Ileś za nią dał

Pas przedni i pas tylny były chyba przerabiane. Zrób dokładniejsze zdjęcia tych elementów.
Jako dżentelmen upijam się po 18-stej.
-
-
Tył ori, przód ma płytę pod wyciągarkę.jradek pisze:Pas przedni i pas tylny były chyba przerabiane. Zrób dokładniejsze zdjęcia tych elementów.
-
-
Kupiłeś ramę, która nie jest zgodna z Twoimi oczekiwaniami a więc i zamówieniem, jak też zapewnieniami sprzedawcy, dobrze rozumiem ? Może powinieneś po prostu zwrócić towar i po kłopocie ?truver pisze:Witam,Zakupiłem ramę do Pajero II w wersji trzydrzwiowej. Niestety okazało się że rama nie pasuje do samochodu.
Patrol Patrolowi Patrolem
ile kolego chcesz za tą rame bo mi to wyglada jak od Pajero I