Pierwsze modle bede z 2.5 DI-D common rail turbocharged diesel o standartowej mocy 136 KM oraz wersja output ponad 160 KM

Moderator: Kosiarz
techmark pisze:NoL200 na ameryknaski rynek jest super tak samo Navarra
![]()
Dla mnie ogólnie stylistyka nowych samochodów to badziew. Kombinują i wymyślają coraz to nowsze paskudztwa w stylu np. obecnego Cherokee czy LibertyNie ma to jak auta z lat 80-90
![]()
Ale o gustach podobno się nie dykutuje
Miałem na myśli Raidera - on jest o numer większy od L200 (L200 to odpowiednik Navary/Frontier'a, zaś Raider - odpowiednik Titana, choć ździebko mniejszy)Eskapada pisze:No fakt to jest Navara D40 u nas chyba jeszcze nie oferowana.W polsce Navra to D22 ...zu-tec pisze:Nie no, on chyba numer większy od Navary jest (full size)? Ładny - ma coś z oryginalnego Rama i Durango....
wygląda jaby mu się coś do d.upy przykleiłoEskapada pisze:Europejska premiera nowego L200 1 Grudnia 2005 na Bologna Motor Show kto jedzie![]()
JarekK pisze:wygląda jaby mu się coś do d.upy przykleiłoEskapada pisze:Europejska premiera nowego L200 1 Grudnia 2005 na Bologna Motor Show kto jedzie![]()
a mi sie te pierwsze nie podobają mój stary i ten kiełbasy mi sie bardziej podobają więc zgadzam sie ze Sławkiem bo w końcu będe jakby rodzina teraztechmark pisze:BTW: coś tu za spokojnie - gdzie ten kasztaniarz Dark_Zdzich
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość