PTO w mitsubishi
Moderator: Kosiarz
PTO w mitsubishi
mam w l200 w skrzyni miejsce na przystawke do odbioru mocy czy cos takiego...
kiedys na ruskiej stronie widzialem oryginalnego wincza od mitsubishi - taki maly ladny zgrabny obok reduktora sie miescil
jak dziala taka wyciagarka?
myslalem ze potrzebny jest luz na skrzyni redukcyjnej zeby napedzac wyciagarke ale okazuje sie ze chyba nie...
kiedys na ruskiej stronie widzialem oryginalnego wincza od mitsubishi - taki maly ladny zgrabny obok reduktora sie miescil
jak dziala taka wyciagarka?
myslalem ze potrzebny jest luz na skrzyni redukcyjnej zeby napedzac wyciagarke ale okazuje sie ze chyba nie...
- dark_zdzich
wlasnie nie wiem czy mialy czy nie ale juz jakis czas temu spedzilem cala sobote googlajac - i nic :/
moja skrzynia rozdzielcza ma wyjscie i na to wlasnie wyjscie znalazlem na ruskiej www wyciagarke pod to, z tego co pamietam pisalo ze oryginal
a zaczelo sie przy remoncie skrzyni kiedy p. Szelagowski cos wlasnie wspomnial nt. wincha oryginala
moja skrzynia rozdzielcza ma wyjscie i na to wlasnie wyjscie znalazlem na ruskiej www wyciagarke pod to, z tego co pamietam pisalo ze oryginal
a zaczelo sie przy remoncie skrzyni kiedy p. Szelagowski cos wlasnie wspomnial nt. wincha oryginala
- dark_zdzich
Kosiarz pisze:L200 ma skrzynie biegów od pajero, w tej skrzyni jest zaślepka po odkręceniu której można zamontować PTO, sprawa wyciągarki wałów o podpór to już inna historia....
Siwy
z tą skrzynią to jesteś pewny

SUPER SELECTA a L200 nie nawet po 2001 wprowadzono EASY selecta *
a nie super który jest ponoć ... super
więc jeżeli miały z pojarki to do 2001 by musiały miec z pojarki I-szej gen

co i takl mi przemawia za większą możliwością PTO w L200 (i czy to PTO orginalne można zdobyć)
@misiu co to za radziecka www

*-informacje wyszperane z forum więc sami wiecie mogą sie nie zgadzać

Pain is temporary, pride is forever