Wersja long!!
Prosze o odpowiedzi!
Pozdrawiam jestem nowy!
Moderator: Kosiarz
jakos takoś podobne mysli mi przyszły do głowyRekwizytornia pisze:Na zestaw startowy teraz wydasz 10 tys i będzie jak nowy. I cena już będzie normalna![]()
2,6 motor - zapewne masz resor z tyłu - kompletne zawieszenie heavy duty ca 5 tys ...miko31 pisze: 10tyś to chyba naprawa przez autoryzowany serwis!! Myślę że wszysto zamknie się w 6 tyś na TIP-TOP!
Pozdrawiam. Jeszcze jedno pytanie co mogę zrobić aby go podnieść jakieś gotowe KITY!
Po co mu zawieszenie HD, resory od żuka se wstawiEskapada pisze:2,6 motor - zapewne masz resor z tyłu - kompletne zawieszenie heavy duty ca 5 tys ...miko31 pisze: 10tyś to chyba naprawa przez autoryzowany serwis!! Myślę że wszysto zamknie się w 6 tyś na TIP-TOP!
Pozdrawiam. Jeszcze jedno pytanie co mogę zrobić aby go podnieść jakieś gotowe KITY!
Tylko nie zapomnij sprawdzić, czy masz ją do czego przykręcić. Zgnilizna czasem wygląda niepozornie, a czasem od zewnątrz jej nie widać.miko31 pisze:Panowie a jak najtanie ale bez tego typu polonezowych przeróbek go przerobić. Zacznę napewno od opon ale co dalej najlepiej, Zastanawiam się też nad wyciągarką, bo to przydatna rzecz w terenie(sam na sam)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość