MITSUBIHI PAJERO 2.5TD
Moderator: Kosiarz
-
- jestem tu nowy...
MITSUBIHI PAJERO 2.5TD
WLASNIE DOKONALEM ZAKUPU PAJERO 2.5TD 1987R ZASTANAWIA MNIE TO ZE SAMOCHOD JEST STRASZNIE ZMULONY TURBINA JEST NIBY WPORZADKU SILNIK NA WOLNYCH OBROTACH CHODZI DOSYC LADNIE CZY KTOS MI PODPOWIE CO MOZE BYC PRZYCZYNA I CZY SILNIKI 2.5TD SA UDANE CZY TO TYLKO AUTO REMONTOWE POZDRAWIAM
pozdrawiam
Re: MITSUBIHI PAJERO 2.5TD
Widzisz trzeba było jednak brać tego Golfa GTI.wojtassn pisze:WLASNIE DOKONALEM ZAKUPU PAJERO 2.5TD 1987R ZASTANAWIA MNIE TO ZE SAMOCHOD JEST STRASZNIE ZMULONY TURBINA JEST NIBY WPORZADKU SILNIK NA WOLNYCH OBROTACH CHODZI DOSYC LADNIE CZY KTOS MI PODPOWIE CO MOZE BYC PRZYCZYNA I CZY SILNIKI 2.5TD SA UDANE CZY TO TYLKO AUTO REMONTOWE POZDRAWIAM

Zalezy co oznacza w/g ciebie zmulony,
LR Discovery 300tdi '96 - Sprzedany!
- luceklucky
-
- Kontaktowanie:
No, Cianbo ma rację , to zależy z jakiego auta wysiadłeś , jaki masz punkt odniesienia pisząc „strasznie zmulony”, bo być może że tylko Ci się tak zdaje a może faktycznie tak jest.
Niezależnie od tego proponuję wymianę filtrów paliwa i powietrza (nie spodziewaj się jakiś nadzwyczajnych przyspieszeń).
Niezależnie od tego proponuję wymianę filtrów paliwa i powietrza (nie spodziewaj się jakiś nadzwyczajnych przyspieszeń).
-
-
nie naigrywajcie sięGęsior pisze:A może za słabo na gaz naciskaBooBoo pisze:Tak tu głośno, że aż musiałem zajrzeć.
Przyczyną słabszych osiągów może być również zaciągnięty ręczny. Dwoma nogami spróbuj
![]()
ja się z Forda Probe przesiadłem na moją glisde - rok się do tego szykowałem duchowo
aspołeczny ciśnieniowiec
SREĆAN PUT
SREĆAN PUT
No ale to jest pojęcie względne "zmulony". Zalezy do czego porównasz. Jakbys rok Nyską na gaz albo Żukiem nawozy albo cement woził i przesiadł sie do Miśka 2.5 TD to pomyślałbyś że tak mocno gazu nie powinieneś wciskac bo Cie przeciążenie zabije za którymś razem. No a z kolei jak.... itd. wiesz co chce napisać. Najlepiej chyba wsiąśc do innego miśka, którego właściciel nie uważa że jest "zmulony" i wtedy porównywać. No tak czy nie
Ja też mam paska GT 115 KM i jak się przesiąde do miśka to myślę ale on "zmulony". Ale jak pomyślę że miskiem dojadę tam gdzie z paska nawet wzrok nie sięgnie to tak ma być i już. Albo nich sobie kupi z pięciolitrowym silnikiem i będzie G(i)T. Tylko jak na stacje zajedzie to z powrotem zechce tego "zmulonego".

gg: 9637404
tu nie ma co porównywać.
Ja mam peugota 406 , porzyspieszenie na poziomie i lubie uczucie kja się do niego przesiadam, ale jak pojeżdźę peugotem to tęsknie za Pajero i tez lubie te uczucie kiedy się na niego przeciadam.
Jak komuś zależy na terenówce z extra przyspieszeniem, to po rajdzie Dakar kilka terenówek będą sprzedawać
Ja mam peugota 406 , porzyspieszenie na poziomie i lubie uczucie kja się do niego przesiadam, ale jak pojeżdźę peugotem to tęsknie za Pajero i tez lubie te uczucie kiedy się na niego przeciadam.
Jak komuś zależy na terenówce z extra przyspieszeniem, to po rajdzie Dakar kilka terenówek będą sprzedawać
GG 3597101 tel. 602-673-905
a jak dla nas (dla mnie i brata) to misiek l200 dynamiczny byl. Mielismy tez honde crv, ktora jezdzil tata a my miskiem. i powiem Wam ze wg. nas to misiek mial lepsze przyspieszenie. wiem ze to subiektywne ale ta elastycznosc, dawala poczucie ze jak wciskasz gaz to autko jedzie. a w hondzie wiertarka- silnik powyzej 4 tys dopiero sie ruszal.
tera mamy subaru outback 2.5 jak dla mnie to rakieta, zwlaszcza z reduktorem. tylko znowu jak gadam z kims z forum subaru to mowi ze taki outback fajne auto tylko mulowate strasznie i sprzedal dlatego bo za malo jadu ma....
tera mamy subaru outback 2.5 jak dla mnie to rakieta, zwlaszcza z reduktorem. tylko znowu jak gadam z kims z forum subaru to mowi ze taki outback fajne auto tylko mulowate strasznie i sprzedal dlatego bo za malo jadu ma....