koncowki wtryskow
Moderator: Kosiarz
-
- jestem tu nowy...
koncowki wtryskow
MOZE KTOS WIE GDZIE MOZNA KUPIC KONCOWKI WTRYSKOW DO 2.5TD I ILE KOSZÓJĄ
pozdrawiam
Ha, piękne i niezdeptane
Do lasu 100m a podgrzybków opór (oczywiście nie teraz, no chyba, że w słoiku). Ja mieszkam w parku krajobrazowym - Mniszków. Powinieneś kojarzyć.
Mamy tu na polanach jeszcze 1,5m białego.

Mamy tu na polanach jeszcze 1,5m białego.
Ziemia jest płaska, każdy to widzi. Za wyjątkiem mojej wiochy gdzie jest ewidentnie wypukła.
ogólnie o wtryskach "bosza" można powiedzieć, że są o dupe rozwalić. robione są gdzieś w turcji, czy gdzieś tam i ostatnio na zakupionych 14 końcówek 8 mi wymieniali od razu, z tych 8 jeszcze 3 a jeszcze 2 mi wiszą. ISO mają w każdym razie....
do renaultów premium kumpel zakłada w firmie wtryskiwacze firmy 7DIESEL włoskiej produkcji (http://www.7diesel.it/7diesel.html ) i bardzo sobie chwali - zero zwrotów, rozsądna trwałość i cena. w polsce dystrybutorem tej firmy jest AUTOS - www.autos.com.pl - można zapytać, czy akurat mają do osobowych/terenowych.
polskich nie polecam, bo kilka razy kupiłem i kicha była. ktoś ze znajomych uskutecznia chińskie wtryskiwacze, ale szczegółów nie znam. moge się spróbować dowiedzieć, jak komuś zależy...
ha
do renaultów premium kumpel zakłada w firmie wtryskiwacze firmy 7DIESEL włoskiej produkcji (http://www.7diesel.it/7diesel.html ) i bardzo sobie chwali - zero zwrotów, rozsądna trwałość i cena. w polsce dystrybutorem tej firmy jest AUTOS - www.autos.com.pl - można zapytać, czy akurat mają do osobowych/terenowych.
polskich nie polecam, bo kilka razy kupiłem i kicha była. ktoś ze znajomych uskutecznia chińskie wtryskiwacze, ale szczegółów nie znam. moge się spróbować dowiedzieć, jak komuś zależy...
ha

to ja skasztanie:Jerry pisze:IV pkt 4 d
"...Dbaj o kulturę języka. Dotyczy to zarówno unikania wszelkich wulgaryzmów, jak i dbania o ortografię, gramatykę i interpunkcję..."
wlasnie ja nie dbam o interpunkcje, kulture jezyka, unikam wulgaryzmow to fakt, ale czasami mi sie zdarza. I jesli czesto nie przestrzegam tego pkt. to moge byc jakos ukarany i czy to bardzo zle ze nie pisze wszystkiego calkowicie poprawnie