ciekawy guziczek
Moderator: Kosiarz
-
- jestem tu nowy...
ciekawy guziczek
mam pytanie do czego sluży guzik na lewej dzwigni ta ktura sluży do kierunkowskazów guzik jest od czola
pozdrawiam
Re: ciekawy guziczek
wlacza szare komorkiwojtassn pisze:mam pytanie do czego sluży guzik na lewej dzwigni ta ktura sluży do kierunkowskazów guzik jest od czola

sorry, ale nie moglem sie powstrzymac

Nie przejmuj sie. Ksiezniczki z ch...ja nie zrobisz (Emila).
Widocznie nie zawszesuziXL pisze:wlacza szare komorkiwojtassn pisze:mam pytanie do czego sluży guzik na lewej dzwigni ta ktura sluży do kierunkowskazów guzik jest od czola![]()

Racja jest jak dziura w d...,każdy ma swoją:)21
- luceklucky
-
- Kontaktowanie:
- luceklucky
-
- Kontaktowanie:
-
- jestem tu nowy...
dowcipny jestessuziXL pisze:wlacza szare komorkiwojtassn pisze:mam pytanie do czego sluży guzik na lewej dzwigni ta ktura sluży do kierunkowskazów guzik jest od czola![]()
pozdrawiam
zdarza mi siewojtassn pisze:dowcipny jestessuziXL pisze:wlacza szare komorkiwojtassn pisze:mam pytanie do czego sluży guzik na lewej dzwigni ta ktura sluży do kierunkowskazów guzik jest od czola![]()

Nie przejmuj sie. Ksiezniczki z ch...ja nie zrobisz (Emila).
- Inkwizytor
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Jomy mialem tak samo... ooo guzik i kurde po obrazkach w manualu doszedlem do czego (niestety manuala mampo niemiecku czy jakiesmus tam innemu pogańskiemu
i tez nie dziala ale jakos mi to nie przeszkadza

i tez nie dziala ale jakos mi to nie przeszkadza
Moga miec w Sevres wzorzec metra, wzorzec kilograma, ale ... wzorzec pol litra to my tu nad Wisla gdzies mamy / 3.0 V6 - 90 krótki
U mnie też nie działa, ale ja wiedziałem do czego jest.Jomy pisze:Nie no poplułem monitor znowu i osmarkałem biurkoSuzi xl ja Cie proszę
![]()
A tak na marginesie to też nie wiedziałem do czego działa ten guzik bo u mnie nie działa
Bo tam jest taki mały piktogram

Jak tam Jomy strychlina?
Poskładałeś do kupki, bo poziom takiego czegoś białego na "ś" opadło z 1,5m na 1,3

Ziemia jest płaska, każdy to widzi. Za wyjątkiem mojej wiochy gdzie jest ewidentnie wypukła.
Przerabiałem ten problemLR_Olek pisze:Problem to on bedzie mial.....jak sie zorientuje ze nie dziala spryskEskapada pisze: jak ja bym chciał miec tylko takie problemy

Wykręciłem silnik i dałem do naprawy(koszt 50zł), wygotowałem
w odkamieniaczu same spryskiwacze i trójnik.
Teraz pryska jak ta lala, chyba z litr płynu na jeden psik

WD21 2,7TD
tel 609204000
GG - 506386
tel 609204000
GG - 506386
No racja.U mnie w disco, zbiornik plynu do sprysku 7 litrow styka na jakies 500km jazdy w jesienno-zimowej pogodzie.Pandora pisze:Przerabiałem ten problemLR_Olek pisze:Problem to on bedzie mial.....jak sie zorientuje ze nie dziala spryskEskapada pisze: jak ja bym chciał miec tylko takie problemy![]()
To ładnie zdoili z ciebiePandora pisze: Przerabiałem ten problem![]()

gg: 9637404
Dolac plynu do spryskiwaczy.To nie jest ten sam zbiornik co na wycieraczki:/ Ten jest w przedniej czesci pod maska.Bartek:-) pisze:Kurcze ja też nie miałem pojęcia do czego on jest
a jak go wciskałem to przekaźnik mi cykał więc zagadkowy był na maxa.
Spryskiwacze nie działają od kąd ma mojego miska a odpowiedzi juz przestałem szukać.![]()
Nie nalezy zbyt czesto naduszac tego dusika.
Tatanka
Toyota Land Cruiser 120 3.0 D4D
WWW: brak przeglądarki
Chuck Norris Fun Club
Toyota Land Cruiser 120 3.0 D4D
WWW: brak przeglądarki
Chuck Norris Fun Club
no to wkuriwa trochę - juz nawet zastanawiałem się czy nie zmonować jakiegoś układziku, który tylko np. co 3-cie spryskanie szyby włączał by sprysk swiatełLR_Olek pisze:No racja.U mnie w disco, zbiornik plynu do sprysku 7 litrow styka na jakies 500km jazdy w jesienno-zimowej pogodzie.Pandora pisze:Przerabiałem ten problemLR_Olek pisze: Problem to on bedzie mial.....jak sie zorientuje ze nie dziala sprysk![]()
a jak ci spadną drobniaki pod nogi w miśku{w moim przypadku tak było} i zaczniesz je zbierać ...odkryjesz dziwną wajche ..pociągniesz i odkryjesz że masz ręczny gaz...przydaje się się że w przypadku używania wyciągarki...chyba..
...ciekawe co??...grzebałem dalej i wcisnąłem jeden guzik ...i .........odkryłem że mam ..KLIMATYZACJE...koleś co sprowadził to autko z austri..zapomniał mi o tym powiedzieć...he..he

.....najwazniejsze w życiu to błękit i złoto.......błękitna poswiata monitora na suficie...i złoty kolor piwa w kuflu.....
ręczny gaz najbardziej przydaje się w terenie, gdy się zakopiesz i jesteś sam lub tylko z płcią "słabszą" ale pięknięjszą.....zaciągasz ręczny gaz, wysiadasz z miśka, wypychasz go z błota, doganiasz i jedziesz dalejwaldii pisze: ..pociągniesz i odkryjesz że masz ręczny gaz...przydaje się się że w przypadku używania wyciągarki...chyba.....ciekawe co??...

pajero long '86 2.5 TDI -sprzedany
DISCO2 TD5
DISCO2 TD5
- luceklucky
-
- Kontaktowanie:
A co mówi instrukcja jeśli nie dogonisz? :roll:christox pisze:ręczny gaz najbardziej przydaje się w terenie, gdy się zakopiesz i jesteś sam lub tylko z płcią "słabszą" ale pięknięjszą.....zaciągasz ręczny gaz, wysiadasz z miśka, wypychasz go z błota, doganiasz i jedziesz dalej :lol:waldii pisze: ..pociągniesz i odkryjesz że masz ręczny gaz...przydaje się się że w przypadku używania wyciągarki...chyba..??...ciekawe co??...
Po co sie martwić na zapasluceklucky pisze:A co mówi instrukcja jeśli nie dogonisz?christox pisze:ręczny gaz najbardziej przydaje się w terenie, gdy się zakopiesz i jesteś sam lub tylko z płcią "słabszą" ale pięknięjszą.....zaciągasz ręczny gaz, wysiadasz z miśka, wypychasz go z błota, doganiasz i jedziesz dalejwaldii pisze:

gg: 9637404