Wcześniej miałem i mam na zbyciu

Drodzy forumowicze a teraz pytanie - najbardziej mnie interesuj wasze doświadczenia z kapciami 33" w takim autku - może jakaś wymiana zdań?
Moderator: Kosiarz
no co ty via telefon sie fajnie gadaZbowid pisze:Eskapadę męczy się na forum i poza - przy okazji Wielkie Dzięki za pomoc![]()
Odpusciles czy stawisz czola wyzwaniuZbowid pisze: Drodzy forumowicze a teraz pytanie - najbardziej mnie interesuj wasze doświadczenia z kapciami 33" w takim autku - może jakaś wymiana zdań?
Tylko nie widze resowowZbowid pisze:Słyszałemże Irony nie są najlepszym rozwiązaniem... ja myślałem o takim lifcie:
http://4by4.pl/index.php?pid=66
Może ktoś to ma i się podzieli informacjami![]()
A na pewno od Ironów lepsze są Koni Heavy duty truck.
Hary a co daje ta "polka" - bo przyglądałem się zdjęciom i powiem szczerze zauwazyłem parę rzeczy o których nie mam pojęcia, na przykład ten amorek między drążkami - to amorek skrętu drążków czy jak? I w ogóle skąt takie zdjątka i kto ma cóś takiegoHarry pisze:Ale to sa wlasnie "Irony"Zbowid pisze:Dla resorów również masz tam wersję - ja mam z tyłu sprężyny.
To tzw. "polka" wstawiasz ja pomiedzy rame a wahaczeZbowid pisze: A to zdjątko to co ono przedstawia, bo nie bardzo kapuję![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość