Co to za cholera?

Pajero, Montero, Shogun, L200

Moderator: Kosiarz

Awatar użytkownika
Królik
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Co to za cholera?

Post autor: Królik » wt maja 16, 2006 10:42 am

Moze ktos mial podobne objawy ? :
Misiek 2.5 td 93r. mrugnie czasem do mnie zalotnie kontrolką, wyglada jak od oleju ale jest pomaranczowa ?? czerwona gasnie od razu !! Przeoralem tematy na forum szukalem w instrukcji -pustka.Zabujam autem w czasie jazdy i spokój !! Ktokolwiek widzial , Ktokolwiek wie :wink: ??
Ostatnio zmieniony wt maja 16, 2006 10:45 am przez Królik, łącznie zmieniany 1 raz.
V20 2.5 TD,krótka wersja frytkownicy :+)

Awatar użytkownika
chiquito83

Post autor: chiquito83 » wt maja 16, 2006 10:44 am

ja tam bym sprawdzil poziom oleju 8)

Awatar użytkownika
Królik
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: Królik » wt maja 16, 2006 10:53 am

Na tyle mi to spac nie dawalo ze 23;15 latara i do garazu,bagnet w dloń ,no nie powiem zmiane to ja musze zrobic mam nadzieje ze puszczac oczka mi przestanie.Cosik tak z 7 litrów oleju pochlonie moj traktor? bo znależć informacji nie moglem a moze szukalem za slabo pochloniety praniem tapicery bagaznika przesiaknietej zapachem i upiekszonej sierscia najlepszego przyjaciela czlowieka :wink:

Awatar użytkownika
Eskapada

Post autor: Eskapada » wt maja 16, 2006 11:07 am

sa dwie kontrolki czerwona wiadomo należy sie natymchmiast zatrzymać natomiast mrogająca pomarańczowa mowi nam o chwilowym braku cisnienia lub chwilowym braku poziomu np podczas duzego przechyłu w terenie. Podczas normalnego użytkowania auta na czarnym nawet przy jakimś ostrym zakręcie nie ma prawa sie zaswiecić ... a jeśli tak jest to może swiadczyc o niskim stanie oleju / brudym zatkanym filtrze oleju / kończoncej sie pompie oleju lub zapchanym sitku w smogu w miscie olejowe....
Dżip z lebiodką :)21
GSM 501 44 66 33

Awatar użytkownika
Królik
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: Królik » wt maja 16, 2006 11:14 am

Eskapada pisze:sa dwie kontrolki czerwona wiadomo należy sie natymchmiast zatrzymać natomiast mrogająca pomarańczowa mowi nam o chwilowym braku cisnienia lub chwilowym braku poziomu np podczas duzego przechyłu w terenie. Podczas normalnego użytkowania auta na czarnym nawet przy jakimś ostrym zakręcie nie ma prawa sie zaswiecić ... a jeśli tak jest to może swiadczyc o niskim stanie oleju / brudym zatkanym filtrze oleju / kończoncej sie pompie oleju lub zapchanym sitku w smogu w miscie olejowe....
Kurde nowy jestem a tyle juz wiadomosci przyswoilem :D Dzieki wielkie Eskapada Rzeczywiscie smarowidla jak sprawdzalem bylo malo nie wiadomo kiedy Helmut ostatni raz wymienial . Więc w sobote robie zmiane Pozdrawiam i dzieki wszystkim

Awatar użytkownika
majcher

Post autor: majcher » wt maja 16, 2006 3:19 pm

Królik pisze:
Eskapada pisze:sa dwie kontrolki czerwona wiadomo należy sie natymchmiast zatrzymać natomiast mrogająca pomarańczowa mowi nam o chwilowym braku cisnienia lub chwilowym braku poziomu np podczas duzego przechyłu w terenie. Podczas normalnego użytkowania auta na czarnym nawet przy jakimś ostrym zakręcie nie ma prawa sie zaswiecić ... a jeśli tak jest to może swiadczyc o niskim stanie oleju / brudym zatkanym filtrze oleju / kończoncej sie pompie oleju lub zapchanym sitku w smogu w miscie olejowe....
Kurde nowy jestem a tyle juz wiadomosci przyswoilem :D Dzieki wielkie Eskapada Rzeczywiscie smarowidla jak sprawdzalem bylo malo nie wiadomo kiedy Helmut ostatni raz wymienial . Więc w sobote robie zmiane Pozdrawiam i dzieki wszystkim
to jeszcze nie wymieniłeś jak od helmuta brałeś?
od razu trza było bo nie wiadomo czy jakiegoś do smażenia nie nalał - helmuty wiadomo naród oszczędny
aspołeczny ciśnieniowiec
SREĆAN PUT

Awatar użytkownika
bazant

Kontaktowanie:

Post autor: bazant » wt maja 16, 2006 3:31 pm

fajnie to juz wiem!!!!!!1 bo martwilo mnie ostatnio to samo. :)2
Mitsubishi Pajero 2,5 TD 1992r.
http://maryjan.wordsight.com

Awatar użytkownika
Zbowid

Post autor: Zbowid » wt maja 16, 2006 3:52 pm

Mogę przesłać wam zdjęcia silnika gdy oleje się to lampkę - ach, te kobiety :)21
Zbowid

Awatar użytkownika
Eskapada

Post autor: Eskapada » śr maja 17, 2006 9:30 am

Zbowid pisze:Mogę przesłać wam zdjęcia silnika gdy oleje się to lampkę - ach, te kobiety :)21
[...] Baby ach te baby - człowiek by je łyżkami jadł [...] :)21
GSM 501 44 66 33

Awatar użytkownika
Królik
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: Królik » czw maja 18, 2006 8:23 am

Witam,wolalem do soboty nie czekac ,wczolgalem sie wczoraj pod Miska,bezpieczne latexowe :wink: rekawiczki na lapska i jazda.Polecialo cos z 6,5 literka.Swiezutki,zolciutki zalalem niech mu bedzie na zdrowie :)2 Czerwona gasnie od razu,pomaranczowa olala mnie calkiem i sie nie pokazuje :wink: POZDROWIENIA

Awatar użytkownika
Eskapada

Post autor: Eskapada » czw maja 18, 2006 8:41 am

kto smaruje ten jedzie .. :)21

... to dzis brovarek :wink:
GSM 501 44 66 33

Awatar użytkownika
Królik
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: Królik » czw maja 18, 2006 10:39 am

[

... to dzis brovarek :wink:[/quote]
Jak najbardziej :D :)2

ODPOWIEDZ

Wróć do „Mitsubishi”