samozamykające się drzwi L200
Moderator: Kosiarz
- Kiełbasa
- jestem tu nowy...
samozamykające się drzwi L200
mam głupi i zapewnie banalny problem
auto wróciło od mechanika (na wymianę oleju itd.)
i kurcze blade w momencie jak je odpalam zamyka mi sie centralny zamek!!
Cosik w takim razie pogrzebał ów mechanik.
Ja nie chcę jeździć ZAMKNIETA!!
Jako że denerwuje mnie to cholernie - bo z moim rostrzepaniem zostawię auto na chodzie, pojde zamknąć garaż, zamknę i mi sie kluczyki zatrzasną
=> mam pytanko jak tą procedurę "odkręcić"
L200 99r.
Jako że denerwuje mnie to cholernie - bo z moim rostrzepaniem zostawię auto na chodzie, pojde zamknąć garaż, zamknę i mi sie kluczyki zatrzasną
L200 99r.
Re: samozamykające się drzwi L200
Jest to dodatkowa funkcja w centralce albo masz gdzieś zwarcie (przebicie) i trza szukaćKiełbasa pisze:mam głupi i zapewnie banalny problem
L200 99r.

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
- rudypajero.koszalin
- Kontaktowanie:
rudypajero.koszalin pisze:Albo zmienić olej

Michalina tej awari na forum nie wyleczysz - Mógł przypadkowo paść modół sterujący i zbiegło sie to z Twoja wizytą u mechanika. Mógł Pan mechanik zrobić jakieś zawrcie i zepsuć wspominany modół. Mógł paść bezpiecznik na wiązce kablowej i robi jakies zawarcie, moze zwarcie robi sie z innne powodu ...ect ect. Na forum możemy tylko podgybać a Ty powinnaś sie udać do speców od zamków alarmów imobilajzerów celem zdiagnozowania i naprawy usterki....
powodzenia

Dżip z lebiodką
GSM 501 44 66 33

GSM 501 44 66 33
esacapada ty sie znasz troche.....Eskapada pisze:rudypajero.koszalin pisze:Albo zmienić olej
na stary
![]()
Michalina tej awari na forum nie wyleczysz - Mógł przypadkowo paść modół sterujący i zbiegło sie to z Twoja wizytą u mechanika. Mógł Pan mechanik zrobić jakieś zawrcie i zepsuć wspominany modół. Mógł paść bezpiecznik na wiązce kablowej i robi jakies zawarcie, moze zwarcie robi sie z innne powodu ...ect ect. Na forum możemy tylko podgybać a Ty powinnaś sie udać do speców od zamków alarmów imobilajzerów celem zdiagnozowania i naprawy usterki....
powodzenia
swieci mi sie na desce whel lock
o co chodzi?
ل يشل على تايرين
Hmm, w stolycy taki patent to bardzo jest przydatny, szczególnie kobietom, coby torebek za łatwo z siedzeń nie tracić, lub całych siedzeń spod tyłeczka... ahh jak pięknie musi być żyć w lepszych częściach naszego pięknego kraju.
Sorki, że sobie tak wzdycham, ale ja nie będąc kurduplem, dla własnego spokoju coby wspomoc zawodną pamięć i by mnie ktoś na skrzyżowniu zza kiery gwałtownie nie wysadził, to se ten "fjuczer" w c.z. aktywowałem po zakupie, cóż poprzedni kierownik autobusu też żył w pięknej spokojnej okolicy...
Sorki, że sobie tak wzdycham, ale ja nie będąc kurduplem, dla własnego spokoju coby wspomoc zawodną pamięć i by mnie ktoś na skrzyżowniu zza kiery gwałtownie nie wysadził, to se ten "fjuczer" w c.z. aktywowałem po zakupie, cóż poprzedni kierownik autobusu też żył w pięknej spokojnej okolicy...
Ta kontrolka sygnalizuje dołącznie napędu przedniej osi - wiec albo masz dołączony napęd i jeżdzisz 4x4 albo coś sie zepsułoJONY B pisze:esacapada ty sie znasz troche.....Eskapada pisze:rudypajero.koszalin pisze:Albo zmienić olej
na stary
![]()
powodzenia
swieci mi sie na desce whel lock
o co chodzi?

Dżip z lebiodką
GSM 501 44 66 33

GSM 501 44 66 33
jezdziles z zapieta blokada i teraz sobie najzwyczjniej w swiecie zczezla, proponuje zajrzec czym predzej do dyfra zanim na forum dasz temat szukam mostu do l200JONY B pisze:nie no tyl ciagnie, wszystko dziala normalnie, tylko dzis przestala dzialac tylna blokada![]()
pompka podcisnienia nie daje podcisnienia, brzeczy i nic![]()
o co tam chodzi?
Nie przejmuj sie. Ksiezniczki z ch...ja nie zrobisz (Emila).
teraz to pewnie juz jest wylaczona, dobrze Ci radze zajrzyj do dyfra, moze to tylko membrana, a moze cos sie zmieliloJONY B pisze:BLOKADA JEST WYL;ACZONA nie chce sie wlaczyc bo pompka nie robi....
co z nia?
jak sie domyslam robi p[odcisnienie,a niecisnienie?
jak nie chce Ci sie rozbierac to przynajmniej spusc olej i upewnij sie, ze nie ma opilkow
Nie przejmuj sie. Ksiezniczki z ch...ja nie zrobisz (Emila).