l 200 z przodem
Moderator: Kosiarz
- goralski
-
- Kontaktowanie:
l 200 z przodem
kumpel twierdzi ze w l 200 (ok '95r) mial staly naped na przod i dolaczany tyl- ja ide w zaparte ze bylo dokladnie odwrotnie ale on sie twardo upiera-na necie pisza ze sa napedy 4x4 ale z mozliwoscia odlaczania przodu (czyli "moja" wersja).Potwierdzi ktos jego teorie?
"To, że mam to w dupie nie oznacza, że tego nie rozumiem" H.S
-
- Misiek Bielsko
-
- Kontaktowanie:
- Misiek Bielsko
-
- Kontaktowanie:
Widziałem jak w warsztacie stał u kolegi mechaniora. Był czerwony, z czarnym hardtopem i sam się zdziwiłem, bo przy tylnych kołach były sprzęgiełka (automatyczne), a przód nie (stale zapięta piasta). Który to był model, tego nie wiem, ale chyba taki z prostokątnymi światełkami. Najprościej zapodać problem na jeepforum.
krótkie kanciaste Pajero 2,5TD -było, ale się skończyło
byczy pisze:Widziałem jak w warsztacie stał u kolegi mechaniora. Był czerwony, z czarnym hardtopem i sam się zdziwiłem, bo przy tylnych kołach były sprzęgiełka (automatyczne), a przód nie (stale zapięta piasta). Który to był model, tego nie wiem, ale chyba taki z prostokątnymi światełkami. Najprościej zapodać problem na jeepforum.
a może gość sobie zamontował po prostu sprzęgiełka z tyłu żeby ładnie symetrycznie wyglądało

Ostatnio zmieniony pt paź 06, 2006 12:15 pm przez czaya, łącznie zmieniany 1 raz.
- Misiek Bielsko
-
- Kontaktowanie: