Moderator: Kosiarz
"jest napisane" to zeskanuj artykuł i zamieść go tutaj.seba136 pisze:cześćKupil ktos aktualny motor bo ja tak i pisze tam ze nowe pajero osadzone jest na ramie nośnej. Czy to prawda
nie mam skaneragoszen pisze:"jest napisane" to zeskanuj artykuł i zamieść go tutaj.seba136 pisze:cześćKupil ktos aktualny motor bo ja tak i pisze tam ze nowe pajero osadzone jest na ramie nośnej. Czy to prawda
Nie jest na ramieseba136 pisze:cześćKupil ktos aktualny motor bo ja tak i pisze tam ze nowe pajero osadzone jest na ramie nośnej. Czy to prawda
eeee....prof. Miodek kiedyś tłumaczył że obie wersje są poprawnegoszen pisze:"jest napisane" to zeskanuj artykuł i zamieść go tutaj.seba136 pisze:cześćKupil ktos aktualny motor bo ja tak i pisze tam ze nowe pajero osadzone jest na ramie nośnej. Czy to prawda
Bo prof. Miodek niestety lansuje trend do równania w dół, jesli doły mówią "pisze" i "poszłem" to znaczy, że ma to być obowiązująca wersja. Nie wynika z tego wcale, że my, "światli" obywatele mamy do tych dołów równać (czy też niedouczonych smarkaczy w rodzaju tego tam, seby1coś tam)Greentop pisze:eeee....prof. Miodek kiedyś tłumaczył że obie wersje są poprawnegoszen pisze:"jest napisane" to zeskanuj artykuł i zamieść go tutaj.seba136 pisze:cześćKupil ktos aktualny motor bo ja tak i pisze tam ze nowe pajero osadzone jest na ramie nośnej. Czy to prawda
tylko mi to nie od smarkaczy. Forum jest po to aby pierwsze sie czegos nauczy cAveCezar pisze:Bo prof. Miodek niestety lansuje trend do równania w dół, jesli doły mówią "pisze" i "poszłem" to znaczy, że ma to być obowiązująca wersja. Nie wynika z tego wcale, że my, "światli" obywatele mamy do tych dołów równać (czy też niedouczonych smarkaczy w rodzaju tego tam, seby1coś tam)Greentop pisze:eeee....prof. Miodek kiedyś tłumaczył że obie wersje są poprawnegoszen pisze: "jest napisane" to zeskanuj artykuł i zamieść go tutaj.
ernil pisze:Nagminne jest, ze ludzie przyjezdzaja na zaklada i mowia: "prosze mi naprawic TŁUMNIK"; "ile kosztuje ANTRAPA chlodnicy"; "wycieraczki nie chca sie WŁANCZAĆ" i tak dalej...
![]()
Ze nie wspomne juz o poprawnej pisowni ortograficznej, ktora wlasciwie dla niektorych nie istnieje...
Sam nieraz mam problemy jak poprawnie powinno pisac sie jakis wyraz, niemniej wtedy staram sie go jakos ominac albo pisze na przyklad tak: "nie-?-zrobiony", gdy nie mam pewnosci odnosnie chociazby pisowni lacznej:)
Jak pisze uzywajac klawiatury, (czyli "jak pisze na komputerze") to czasem po dwa razy zmieniam posta, bo zauwaze jakis blad lub niegramatyczne zdanie:) Nie wszystko sie da zauwazyc w czasie pisania.
Wiadomo, ze takie rzeczy jak jakies literowki, czy interpunkcja jest wybaczalna, to normalne w takiej korespondencji jak tu, na Forum, ale jak ktos z uporem maniaka pisze WACHACZ, albo KTURY, to mozna przedwczesnie wybrac sie na tamten swiat z powodu szoku:)
Ze swojego krotkiego zycia (mam raptem 22 lata) na wlasnym przykladzie zauwazam, ze ciezko mi traktowac powaznie kogos, kto pisze do mnie ortografie zostawiajac w szafie, albo totalnie olewa elementarne zasady kultury...![]()
Ok, ide jesc obiad, bo juz napisalem tyle zlego, ze mnie Forumowicze znienawidza za wymadrzanie sie...
Od nauczania to jest szkoła, jak jakąś skończysz to wróć do nas z mądrzejszymi tematami. To forum na pewno nie służy do odpowiadania szczylom na durne pytania, ile ma Vitara do setki, co jest szybsze, Pajero czy Frontera itepe itede. Rośnij szybko, wróć mądrzejszy, poczekamy na Ciebieseba136 pisze:tylko mi to nie od smarkaczy. Forum jest po to aby pierwsze sie czegos nauczy cAveCezar pisze:Bo prof. Miodek niestety lansuje trend do równania w dół, jesli doły mówią "pisze" i "poszłem" to znaczy, że ma to być obowiązująca wersja. Nie wynika z tego wcale, że my, "światli" obywatele mamy do tych dołów równać (czy też niedouczonych smarkaczy w rodzaju tego tam, seby1coś tam)Greentop pisze: eeee....prof. Miodek kiedyś tłumaczył że obie wersje są poprawne
Dobra, za ostro pojechałemseba136 pisze:BooBoo pisze:Doceniam Twój dystans do siebieseba136 pisze:oj dobra dobra moze i zadawalem glupie pytania ale juz sie z tego wyleczylem, dua ilosc nowych uzytkownikow zadaje glupie pytania
thx
Nie ale stwierdziłem, że jechać po młodziku za to tylko, że jest młodzikiem to trochę nieładnieigor909 pisze:Co toAveCezar pisze:
Dobra, za ostro pojechałemMłody wiek ma swoje prawa, pytaj sobie dalej, przymusu czytania i odpowiadania na Twoje pytania nie ma. Pozdrawiam
dzień dobroci
seba136 pisze:no to chyba dobrzeigor909 pisze:Mamy ostatnio wysyp 14-sto latkówAveCezar pisze:
Nie ale stwierdziłem, że jechać po młodziku za to tylko, że jest młodzikiem to trochę nieładnie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości