Kto wie jak powinny być ustawione drążki skretne (tzn. wymiar pomiędzy nakretką a gorą śruby lub jakis inny wymiar) w long'u II generacji 2,5td. Dzięki za pomoc.
Moderator: Kosiarz
w instrukcji serwisowej znalazlem info, ze odstep pomiedzy dolnymi odbojami powinien wynosic 21-23 mm. a co do sruby to dlugosc sruby mierzona pomiedzu dolem nakretki a gora sruby powinna wynosic 80 mm.ccamillo pisze:Kolejne pytanie do fachowców.
Kto wie jak powinny być ustawione drążki skretne (tzn. wymiar pomiędzy nakretką a gorą śruby lub jakis inny wymiar) w long'u II generacji 2,5td. Dzięki za pomoc.
Moze byc czasem taka sytacja ze jeden drazek podczas skladania mogl zostac przestawiony na wieloklinie. Wtedy zeby auto stalo rowno trzeba podkrecic jeden drazek mocniej. Jest to pol srodek bo przy takim ustawieniu auto co prawda stoi rowno ale roza jest wtedy twardosc zawiasu z kazdej ze stronccamillo pisze:Dzieki wszystkim. Pytałem dlatego, że z jednej strony miałem bardziej podciagniete, czyli nie było tak samo z obu stron. Jeszcze raz dzieki
rafalwicher pisze:orietuje sie ktos w jakij cenie mozna kupic nowe drazki skretne do pajeroka Igen?
To ironman już według Ciebie nie jest be?Eskapada pisze:rafalwicher pisze:orietuje sie ktos w jakij cenie mozna kupic nowe drazki skretne do pajeroka Igen?
Najtaniej IronMan
a najlepiej to TJM ale nie wiem gdziewiem winny to byc Heavy Duty 26 mm x 1282 mm
alez BooBoo, ja napisałem ze Ironman oferuje najtaniej drazki na naszym rynku i to sie chwali bo hieny za uzywki tyle chcąBooBoo pisze:To ironman już według Ciebie nie jest be?Eskapada pisze:rafalwicher pisze:orietuje sie ktos w jakij cenie mozna kupic nowe drazki skretne do pajeroka Igen?
Najtaniej IronMan
a najlepiej to TJM ale nie wiem gdziewiem winny to byc Heavy Duty 26 mm x 1282 mm
Gdzieś był jak Ciebie nie było?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość