Moderator: Kosiarz
Prawie wszystko cała zawiechakasia_misiek pisze:ciezko mi ostatnio miska utrzymac na drodze ... z reszta w terenie tez .... ogolnie na nierownosciach.... zdziczal skubany czy jak?? ... robi co chce ... jezdzi " na weza"
... co to moze byc
BooBoo pisze:Co ile się ustawia zbieżność to raczej dla plaskich. przy ostrzejszej jeździe w terenie (jak u nas po wycinkach, kamulcach) przód dostaje dużo bardziej. Tak jak pisali poprzednio - najpierw sprawdź amortyzatory i zbieżność ( ustawienie wszystkich czterech kół, a nie jak czasami partacze tylko przód sprawdzą), później bedziemy się martwić resztą.
Masz tez stalowy zdrzak i cieżką wyciągrakę oraz zestw zawieszenia TrailMaster. Zestwa ten zawiera 4 amortyzatory oraz tylne 2 sprężyny niestety TM nie robi drążków skrętnych wiec albo masz drążki skrętne OME i wszytko jes z godnie ze sztuką albo koledzy z Extremu odp..li lipękasia_misiek pisze:mam trail master ... mam amortyzator skretu OME .... .. :
Eskapada pisze:Masz tez stalowy zdrzak i cieżką wyciągrakę oraz zestw zawieszenia TrailMaster. Zestwa ten zawiera 4 amortyzatory oraz tylne 2 sprężyny niestety TM nie robi drążków skrętnych wiec albo masz drążki skrętne OME i wszytko jes z godnie ze sztuką albo koledzy z Extremu odp..li lipękasia_misiek pisze:mam trail master ... mam amortyzator skretu OME .... .. :
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości