Siemka!
Czy w Miśku V6 można dokonać chip-tuningu? Przerabiał ktoś ten temat?
Chip-tuning
Moderator: Kosiarz
Chip-tuning
GG: 483578, V6 3500 24V DOHC, 1996
Pajero Owners Club Polska
Pajero Owners Club Polska
- gebels
-
- Lokalizacja: dziś Polska jutro Australia, emigracja mnie przyciąga i to coraz intensywniej
Re: Chip-tuning
ja sie przymierzałem, ale odpuściłem, wole se większe kólka założyć co by w terenie lepiej robił, mocy na teren ma dość to i po co, a po czarnym mam zaczipowanego plaskacza HDiMarcus65 pisze:Siemka!
Czy w Miśku V6 można dokonać chip-tuningu? Przerabiał ktoś ten temat?
Czwarte serce 

- gebels
-
- Lokalizacja: dziś Polska jutro Australia, emigracja mnie przyciąga i to coraz intensywniej
z tego co mi powiedzieli w Vtechu to niedoładowana benzyna sam chip tuning ok5% przyrostu, jak bys se jeszcze wałko rozrządu wymienił to więcej, zapytaj Eryka na forum jako Er-Krak on swojego 3,5 jak składał to wyważał korbowody itp. czary odprawiał, ja tylko jak swojego rozłożyłem to wszystko tylko myłem takim zajzajerem co jak wrzuciłeś na noc to rano wyciągałeś i zero brudu czy syfu, a metalu to nie tyka, konsultowałem to z chemiczką w firmie brata gdzie to robią, to jest taki mocno stężony środek co rozpuszcza wszelkiego rodzaju tłuszcze, nawet takie przepracowane, i ich naloty a także gume itpMarcus65 pisze:Moje pytanie jest czysto teoretyczneNie zamierzam kaleczyć silnika jakimś badziewiem...
penetruje to takie trudno dostępne miejsca co normalnie pędzelkiem trudno domyć tradycyjnymi środkami
Czwarte serce