Zniknęły kontrolki...
Moderator: Kosiarz
Zniknęły kontrolki...
Witam serdecznie!
Znów mam problem z Pajero I 2.5td, chyba wykopie dziure i zasypie go ziemią!
Jedno naprawie to drugie się zepsuje, teraz nagle znikneły mi równocześnie kontrolki podgrzewania świec i ładowania, świece się grzeją, alternator ładuje i nie wiem o co się rozchodzi? Może ktoś miał taki problem i mógłby mnie naprowadzić.
Bardzo proszę o pomoc!
Jedno naprawie to drugie się zepsuje, teraz nagle znikneły mi równocześnie kontrolki podgrzewania świec i ładowania, świece się grzeją, alternator ładuje i nie wiem o co się rozchodzi? Może ktoś miał taki problem i mógłby mnie naprowadzić.
Bardzo proszę o pomoc!
Re: Zniknęły kontrolki...
mi znikneły one obie rok temu - da sie jeżdzić - jakoś nie chce mi sie szukaćschnitzer pisze:Witam serdecznie!
Bardzo proszę o pomoc!

aspołeczny ciśnieniowiec
SREĆAN PUT
SREĆAN PUT
mi znikneły one obie rok temu - da sie jeżdzić - jakoś nie chce mi sie szukaćschnitzer pisze:Witam serdecznie!
Bardzo proszę o pomoc!

aspołeczny ciśnieniowiec
SREĆAN PUT
SREĆAN PUT
mi znikneły one obie rok temu - da sie jeżdzić - jakoś nie chce mi sie szukać 

aspołeczny ciśnieniowiec
SREĆAN PUT
SREĆAN PUT
e tam - da sie zyć bez tych kontrolek - ale faktem jest ze obie na raz znikjąschnitzer pisze:Witam serdecznie!
Bardzo proszę o pomoc!
aspołeczny ciśnieniowiec
SREĆAN PUT
SREĆAN PUT
Twoje problemy małżeńskie Nas nie interesujaschnitzer pisze:Dzięki za takie porady... Jak nie naprawię, to będzie afera.majcher pisze:nie naprawiaj
grzanie na słuch i juz

a swoja droga daj auto do dobrego elektryka bo z tego co czytam to masz hoojnie z grzybnia pod maska

Dżip z lebiodką
GSM 501 44 66 33

GSM 501 44 66 33
nie Ty pierwszy i ostanischnitzer pisze:Chyba się z wami nie dogadam

daj auto do elektryka bo jak sie nie znasz to sam nie naprawisz -schnitzer pisze:
Znów mam problem z Pajero I 2.5td, .....Jedno naprawie to drugie się zepsuje, teraz nagle znikneły mi równocześnie kontrolki podgrzewania świec i ładowania, świece się grzeją, alternator ładuje i nie wiem o co się rozchodzi? Może ktoś miał taki problem i mógłby mnie naprowadzić.
przez net syfa nie da sie naprawić - masz miernik w domuschnitzer pisze:
Bardzo proszę o pomoc!

Dżip z lebiodką
GSM 501 44 66 33

GSM 501 44 66 33
-
Strzelil focha 
Kolego, jak Ty sobie wyobrazasz, ze zaraz wszyscy beda sie rzucac naprawiac Twoje kontrolki, to sie pomyliles
Po pierwsze, to jest to elektryka i moze byc uszkodzone "wszystko i nic",
po drugie, to mozna jezdzic bez tych kontrolek zupelnie normalnie, po trzecie, nawiazujac do wypowiedzi Bartka - daj Zonie miernik do reki i niech szuka pradu, jesli to dla niej takie wazne

Kolego, jak Ty sobie wyobrazasz, ze zaraz wszyscy beda sie rzucac naprawiac Twoje kontrolki, to sie pomyliles

Po pierwsze, to jest to elektryka i moze byc uszkodzone "wszystko i nic",
po drugie, to mozna jezdzic bez tych kontrolek zupelnie normalnie, po trzecie, nawiazujac do wypowiedzi Bartka - daj Zonie miernik do reki i niech szuka pradu, jesli to dla niej takie wazne

XTZ 750
Outback EJ25 MT
Outback EJ25 MT
Chlopie nie martw sie, mysle, ze nerwy niczego tu nie zmienia. Pamietaj twoj Misiek ma juz swoje lata i tak naprawde to na odleglosc jest ciezko cos wyczaic. Byc moze styki zasniedzialy, a moze czujniki, a moze kable. Nie znam sie i dlatego w kwestiach technicznych wole sie nie wypowiadac. Jesli jestes z Warszawy to daj znac, fundne Ci diagnostyke w warsztacie zaprzyjaznionym. Jak nadal bedziesz twardy i sam powalczysz to dodam tylko... powodzenia.schnitzer pisze:Dobra,dzięki! Sam sobie poradzę!
Pajero Sport 2.5 TD Dakar
www.pajero.org.pl
www.pajero.org.pl