most l200 1999
Moderator: Kosiarz
most l200 1999
Witam serdecznie!
Prosze poradzcie mi czy do M L200 1999 r. (z blokada tylnego mostu) bedzie pasował most od mlodszego rocznika do roku 2005? wiem ze chyba w 2001 zmienila sie skrzynia biegow stad moje pytanie, czy zmieniły sie przełozenia??? czy smiało można załozyc taki młodszy most?
dzieki za odp.
Pozdrawiam:)
Prosze poradzcie mi czy do M L200 1999 r. (z blokada tylnego mostu) bedzie pasował most od mlodszego rocznika do roku 2005? wiem ze chyba w 2001 zmienila sie skrzynia biegow stad moje pytanie, czy zmieniły sie przełozenia??? czy smiało można załozyc taki młodszy most?
dzieki za odp.
Pozdrawiam:)
Tak przy okazji zapytam co to sa w nowych L200 sprężyny piórowe? To bardziej resory czy jak?
Pajero Sport 2.5 TD Dakar
www.pajero.org.pl
www.pajero.org.pl
Wlasnie w informacji reklamowej o nowym L200 to wyczytalem: "sprężyny piórowe" czyli to zwykly resor.
A moze ktos wie czy sa wersje z innym zawieszeniem z tylu?
bo cos takiego to chyba nie jest most do resorow
http://www.allegro.pl/item192462600_tyl ... _l200.html
www.pajero.org.pl
www.pajero.org.pl
To nie jest most od L-200 tylko od pajero. 91-2002Gene pisze:Wlasnie w informacji reklamowej o nowym L200 to wyczytalem: "sprężyny piórowe" czyli to zwykly resor.
GG 3597101 tel. 602-673-905
[nie zrozumialem poprzednika] 

Ostatnio zmieniony śr maja 09, 2007 4:09 pm przez misiu, łącznie zmieniany 1 raz.
Sprezyny piorowe to nic innego jak popularne resory... tak dla wyjasnienia wszelkich niejasnosci. 

www.pajero.org.pl
www.pajero.org.pl
moze i tak...goszen pisze:To nie jest most od L-200 tylko od pajero. 91-2002
zgadzam sie to na pewno nie jest to most od L200 tylko najprawdopodobnie od Sporta. Dzis ogladalem u siebie i wychodzi na to, ze sa bardzo podobne.

www.pajero.org.pl
www.pajero.org.pl
dobreolderene pisze:Wiesz Gene, bez obrazy mowie to oczywiscie z usmiechem, ale jak chciałes sie pochwalić swoim nowistym mostem:D to mogłes poczekac az dostane odp. bo w tej sytuacji wątek sie zupełnie rozjechał i nie wiem czy mam jeszcze raz poprosic o porade????
pozdrowienia!!!!

PIV 3,2DiD
Szczęście to jedyna rzecz, która staje się większa, gdy się ją dzieli.
Szczęście to jedyna rzecz, która staje się większa, gdy się ją dzieli.
Wybacz, przepraszam nie chcialem nic zlego napisac. Prosze bardziej ogarnietych o pomoc koledze.olderene pisze:Wiesz Gene, bez obrazy mowie to oczywiscie z usmiechem, ale jak chciałes sie pochwalić swoim nowistym mostem:D to mogłes poczekac az dostane odp. bo w tej sytuacji wątek sie zupełnie rozjechał i nie wiem czy mam jeszcze raz poprosic o porade????
pozdrowienia!!!!
www.pajero.org.pl
www.pajero.org.pl
Witam. Jeszcze raz prosze o pomoc doswiadczonych motaczy....mozna załozyc most od rocznika 2001 - 2005. do samochodu z roku 1999? czy to są te same przełozenia? chodzi o mitsu L200...Albo moze ktos doradzi gdzie o to pytac, bo z serwisem sie raczej nie idzie dogadac w takich kwestiach:(
pozdrawiam;)
pozdrawiam;)