Witam rozebrałem wczoraj przód auta,a dokładniej zdjąłem tarcze,i w korpusie gdzie znajdują sie łożyska i jakieś dwa krążki z otworami zamkniete na siegera z półośkąi z prawej strony zamiast smaru czarna maź jak piach z olejem.I teraz problem.Gdzie można dokupić najlepiej nie w ASO simeringi uszczelniające,łożyska i jaki smar do środka?
Jest to II z super select.Dodam że sklepy motoryzacyjne wszystkie musza to zamawiać i musiałbym czekać około tygodnia,a troche mnie terminy gonią.
Pozdrawiam.
demontaż tarcz hamulcowych przednich
Moderator: Kosiarz
demontaż tarcz hamulcowych przednich
gsm 501 736 409
Hmm, jako smaru do tych lozysk to uzyj najlepiej smaru do lozysk. Mysle, ze to powinno byc dobre polaczenie
A jesli chodzi o uszczelniacze, to udaj sie do jakiegos sklepu z czesciami do koparek, hydrauliki, nie wiem, gdzies, gdzie maja duzo roznych uszczelniaczy i sobie dobierz jakis. Jak nie, to serwis. A jak cena bedzie chora to idz do sklepu i popros komplet lozysk. Tam bedzie od razu uszczelniacz najprawdopodobniej. A tak wlasciwie, to chyba to bedzie jedyne sluszne rozwiazanie, bo skoro juz tam zamiast smaru masz syf, to lozyska i tak sa do wymiany. Gdzie podawalem numery tych lozysk i cene. Poszukaj. Ewentualnie www.japparts.pl albo www.jcauto.pl .

XTZ 750
Outback EJ25 MT
Outback EJ25 MT