Resory Vs drążki skrętne
Moderator: Kosiarz
Resory Vs drążki skrętne
Po uzbrojeniu miśka w żukowskie resory dupcia bardzo fajnie się podniosła , natomiast przód mam obecnie dość nisko w stosunku do tyłu.
Czy podkręcać drążki aby uzyskać tą samą wysokość , czy do terenu w którym auto będzie się najczęściej poruszało ?
Czy podkręcać drążki aby uzyskać tą samą wysokość , czy do terenu w którym auto będzie się najczęściej poruszało ?
było Pajero, jest Jeep, nie wiem tylko czy się cieszyć, czy płakać.
GG-33638
GG-33638
janek temat wałkowany
http://www.rajdy4x4.pl/forum/viewtopic. ... &start=100
moja rada jest tylko jedna - wymiana na HD
Dżip z lebiodką
GSM 501 44 66 33

GSM 501 44 66 33
No fakt , jest coś nie coś , ale temat strasznie zakasztaniony , więc trudno było trafićEskapada pisze:janek temat wałkowany

GG-33638
GG-33638
co nie powalcze , jak je zabije na śmierć , to szybciej sprawie sobie HDBooBoo pisze:Postaram sięt am do Ciebie wpaść to obczaimy, ale obawiam się, że na tych starych to raczej nie powalczysz.

Jak się będziesz kręcił po okolicy , to dzwoń , warsztat już nie jest moim drugim domem , więc tak łatwo mnie tam nie namierzysz

GG-33638
GG-33638
a jak próbowałem (z powodzeniem) takim patentem wspomóc resor to było be..suziXL pisze:widzialem tez inny ciekawy patent, trudno jednoznacznie stwierdzic jak to robi ale wzbudza zaufanie
to amortyzator zintegrowany ze sprezyna, jest to zespol wspomagajacy dzialanie oryginalnego drazka
jakby co dam Ci info na priv
Znaczy się, suziXL już nie musi mi wysyłać infa na privMroczny pisze:a jak próbowałem (z powodzeniem) takim patentem wspomóc resor to było be..suziXL pisze:widzialem tez inny ciekawy patent, trudno jednoznacznie stwierdzic jak to robi ale wzbudza zaufanie
to amortyzator zintegrowany ze sprezyna, jest to zespol wspomagajacy dzialanie oryginalnego drazka
jakby co dam Ci info na priv

GG-33638
GG-33638
nie zrozumiales
Mroczny mial na mysli to, ze go gawiedz pewnie wysmiala
jak mowie, nie probowalem patentu, ale zasada dzialania bardzo dobrze znana w swiecie wiec sadze, ze powinno to robic dobrze
i zeby nie bylo watpliwosci, nie hienuje zadnym szpejem wiec mam w d... co kto sobie zalozy, po prostu w mojej ocenie jest to nieglupie rozwiazanie
Mroczny mial na mysli to, ze go gawiedz pewnie wysmiala
jak mowie, nie probowalem patentu, ale zasada dzialania bardzo dobrze znana w swiecie wiec sadze, ze powinno to robic dobrze
i zeby nie bylo watpliwosci, nie hienuje zadnym szpejem wiec mam w d... co kto sobie zalozy, po prostu w mojej ocenie jest to nieglupie rozwiazanie
Nie przejmuj sie. Ksiezniczki z ch...ja nie zrobisz (Emila).
Czyżby dzień wodowania nadchodziłY@nek pisze:co nie powalcze , jak je zabije na śmierć , to szybciej sprawie sobie HDBooBoo pisze:Postaram sięt am do Ciebie wpaść to obczaimy, ale obawiam się, że na tych starych to raczej nie powalczysz.![]()
Jak się będziesz kręcił po okolicy , to dzwoń , warsztat już nie jest moim drugim domem , więc tak łatwo mnie tam nie namierzysz

Ziemia jest płaska, każdy to widzi. Za wyjątkiem mojej wiochy gdzie jest ewidentnie wypukła.
Nooo , ujeżdzam tu i tam, ale sucho się zrobiło i nie mam gdzie felg w błocie ubrudzić, co by autko bardziej na terenowe wyglądałoBooBoo pisze:Czyżby dzień wodowania nadchodziłY@nek pisze:BooBoo pisze:Postaram sięt am do Ciebie wpaść to obczaimy, ale obawiam się, że na tych starych to raczej nie powalczysz.

GG-33638
GG-33638