Ile czujnikow temp cieczy jest?
Moderator: Kosiarz
Ile czujnikow temp cieczy jest?
Heyah!
Ile jest czujnikow temperatury cieczy w Pajero 90` 3.0 v6. i gdzie sie one znajduja. Bo szukam i szukam i jak na razie znalazlem jeden tak samo w czeciach i zamiennikach.
Giftter zasugerowal uszkodzony czujnik temp cieczy co to powoduje nierowna prace silnika. Ja tu chcialem wymienic wtryski a byc moze faktycznie ten czujnik. Ale czy jest to inny czujnik niz ten co wskazuje temperature obok stanu paliwa?
Tnx.
Ile jest czujnikow temperatury cieczy w Pajero 90` 3.0 v6. i gdzie sie one znajduja. Bo szukam i szukam i jak na razie znalazlem jeden tak samo w czeciach i zamiennikach.
Giftter zasugerowal uszkodzony czujnik temp cieczy co to powoduje nierowna prace silnika. Ja tu chcialem wymienic wtryski a byc moze faktycznie ten czujnik. Ale czy jest to inny czujnik niz ten co wskazuje temperature obok stanu paliwa?
Tnx.
Tatanka
Toyota Land Cruiser 120 3.0 D4D
WWW: brak przeglądarki
Chuck Norris Fun Club
Chuck Norris Fun Club
- animaldziobak
Pewnie i jest w ASB ale ja szukalem tego:Videlec pisze:a trzeci do aut. skrzyni biegow, czy to od tego drugiego idzie info tez do skrzyni
Pajero manual 6G72 rozdzial 11E-63, punkty 15,16,17( SOHC for MONTERO and TRACK). Manuale macie przyklejone na forum

sensor-czujnik
gauge-wskaznik
Jak sie wydrukuje manuala to lepiej wszystko widac i zabrac mozna pod maske.

Tatanka
Chuck Norris Fun Club
Chuck Norris Fun Club